Přejít na obsah

Nejde mi DO - klíč funguje

mr.Mic

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám Octavii combi 1,8 turbo, rok 2000. Měl jsem u ní jen jeden origo klíč a nešla dálka. Po výměně baterií se zjistilo, že nevysílá signál. Tak jsem si nechal udělat vystřelovák. Vše probíhalo jak má. Klíč komunikuje, nehází žádnou závadu, ale dálka prostě nejde. Zkontroloval jsem i pojistky a odpojil rádio. Kde by mohla být chyba???

Odkaz ke komentáři

Klíč jsem koupil i se všemi službami, co k tomu patří - naprogramování, spárování, odstranění chyb, atd...

Klíč komunikuje, VAG nehlásí žádné chyby, podle toho odborníka je vše jak má být. Prostě vázne komunikace někde na autě - přijímač signálu z klíče?

Odkaz ke komentáři

Je to tady na foru pořád dokola Vystřelovací klíče se začaly dodávat asi od roku 2003 možná už do 2002 klíče mají fekvenci 434 Ty máš model 2000 Tam je jiná komfortní jednotka a frekvence je 433. Existují sice i vystřelovací klíče s touto frekvencí, ale není to original. Sice se tomu divíš, když se tě třeba milhausek ptá na číslo ovladače,ale on ví proč. Podstatné je aby jsi měl ten správný. Existují 3 frekvence, které nelze zaměňovat.

Odkaz ke komentáři

Aha, dík za vysvětlení...

Ale ten člověk, co mi dělal ten vystřelovací klíč, je odborník. Dělá to už léta a říkal, že se mu ještě nic takovýho nestalo. Neřekl bych, že neví co dělá. Myslím, že i ve frekvencích se vyzná, když je tenhle obor jeho denodenním chlebem...

A právě proto si myslím, že bude chyba někde na autě, někde v přijímači signálu. Ne?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...