ka_r_los Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Levá strana ovládá radio: máš FL volant? Potřebuješ FL radio. Pravá strana ovládá maxidot/PP: máš FL maxíka? Neřešíš nic, pokud nemáš, tak máš docela problém a jelikož máš 2007 tak pochybuju, že jsi tohle už řešil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukaSsM Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Tak tempomat uz jde. Dík všem. Nějaké zkušenosti či rady máte s výměnou Maxika ? Radio RNS 510 uz je asi FL ne ? Nasleduji s tímto radiem nějaké nepříjemnosti při výměně ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 řeknu ti to asi takhle, musíš sehnat FL maxe pro naftu. Jelikož nemáš FAZIT4 auto, tak bude vojeb s immem, ale kluci to umí spárovat. Cenovka hle dílu + nějakých 4500-5000 za práci. RNS 510 je FL radio. Problém je s gateway, jakou máš, potažmo jaký soft v ní, jinak ti radio nikdy neusne... A není od věci si to tady pročíst jsi asi milion pátý s FL volantem co tohle řeší od roku 2008. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukaSsM Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Pročítám ale vždy me to nejak neuspokojí :-). Mám tady tu gateway 1K0907530H .Nemohu nikde najit, jakou bych potřeboval na FL radio.Je nějaký seznam kerá co umí ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Navigation_System_(RNS510)_Retrofitting 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukaSsM Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Když koupím FL radio či navigaci rozchodím tlacitka na levé straně volantu, + asi jinou gateway když mám 1K0907530H aby se mi nevybíjela baterka je to tak ? Pravou bych rozhejbal jen když koupím Maxika z FL, nebo POLAR FIS ? Jinak tedy ne ne ? ..........Když bych koupil POLAR FIS, tak nemusím kupovat novou gateway a pujde mi na FL radiu/navigaci i couvací senzory + se mi to nebude vybíjet ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Ano(podivej se jestli ta podvolntovka zvladne fl radio), ano, ano... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukaSsM Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Podvolantovku mam 1K0953549CH tak snad ano, nemohu to nikde najít, jestli ano nebo ne. Je nějaká gateway kterou mohu dát do OII a vezme všechny radia/navigace , nebo vždy jedna gateway vezme jeden typ radia/navigace ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Vsechno tu na foru je stacilo by jen hledat. Podvolantovka 1K0 953 549 CH je v poradku tu mas spravnou. Dale budes potrebovat jinou gateway je jich vice např. 1K0 907 530 L, O, P, Q, S, AA. Pravou stranu volantu u tveho auta nerozchodis (maximalne na ovladani novejsich HF, ale na ovladani PP ne) pokud bys to chtel mit 100% funkcni musel bys mit FL budiky. Polar Fis ti pravou stranu volantu taky nerozchodi a ani ti nepomuze s gateway proti vybijeni baterky. Ano, Polar fis ti mimo jine funkce bude zobrazovat parkovaky na Columbusu a take climatronic (pokud nemas FL climatronic). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 To LukasSM pls pouzivej tlacitko hledat... a neptej se furt na stejnou vec... DIk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Je tady hodně příspěvku ohledně volantu mám v RS FL volant bez MF, Columbus, MaxiDot, chtěl bych dát volant z O III RS (zkosený) a dodělat MF pokud chápu správně je potřeba 1. volant O III RS + airbag 2. tlačitka ze Supa FL 3. MF kabeláž 4. podvolantovku - Jakou ? A to by mělo být vše ? Předem všem dík ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 17, 2015 Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 (upraveno) Tohle zavani politickou provokaci! Jednotka index CH z predchozi strany... Airbag muze byt libovolny, nerozlisuje se dle typu volantu. Maxidot potazmo budiky musi byt z FL a to byva nejvetsi problem. Tlacitka ze supa, yeti, rapida nebo fabie 2. Upraveno Leden 17, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 17, 2015 Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 ka_r_los to neni tak jednoznacny zalezi na tom jakej MR je ta OII RS FL od David46. Pokud ma MR vyssi jak 2011 tak tam CH nepujde. Tam uz je podvolantovka v krouzku a je potreba napr. 5K0 953 569 H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 17, 2015 Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Omlouvam se, moje chyba, tohle jsem prehledl. Osobne bych zavedl pravidlo, at si nechaji udelat lidi auto-scan pres vcds a seznam jednotek si hezky ulozi. Jakekoliv reseni cehokoliv je pak uplne nekde jinde. Ted nevime jakou ma podvolantovku, jaky typ krouzku atd atd atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Leden 17, 2015 Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Mám rv. 2009 MR 2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 17, 2015 Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Nemas nekoho v okoli kdo ma diagnostiku? Pedejde se dohadum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Leden 17, 2015 Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Já se zatím ptam informativně protože hledám na bazarech atd.. zatím to není tak aktualní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 17, 2015 Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Ono pak aspon budes vedet co musis schanet;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kspeedy Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 Zdravím ve spolek, pánové měnil jsem volant z O3 do O2 předfacelift tam jem měl kožený multifunkční a jde o to že airbag mi chybu nehlásí, tlačítka multifunkce zatím neřeším, ale štve mě že mi nefunguje klakson, poradí někdo co s tím? Prostě to pořád netroubí a to mě dost s..e ... :( Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 tak jinej kabel, máš kabel z O3? tak sehnat z S2 FL, Igor psal že s tím měl problém. já teda ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kspeedy Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 Je to komplet z O3 takže předpokládám že i ten kabel bude, a který přesně myslíš ten jak jsou tlačítka multifunkce nebo jak je konektor bagu a jde to i do toho černýho plochýho konektoru který je zapojenej do multifunkčních tlačítek. Právě u nové kabeláže na tom novém bagu mi vedou do spodní řady v tom žlutém konektrou 4 drátky a do černého 3. U starého bagu ve žlutém konektoru 3 drátky a do černého 4. Nepočítám zapojení konektrou airbagu to je stejný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 (upraveno) Máš komplet z O3, tak se s tlačítky rozluč, až vypadají stejně, tak nejsou, volant musí být superb 2 FL, Yeti FL, rapid, fabia II do roku 2015, případně jen tlačítka z nich. O3, Fabia 3 mají už jinou elektriku. Ten kabel je v podstatě ok, jen se musí přepinovat. Pro tebe platí zapojení bez tlačítek, takže z konektoru přímo na klakson a zpátky, v práci nemám elsu, tak nepovím kam přesně, ale je to myslím 9-10 ve žlutém konektoru. Upraveno Únor 13, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kspeedy Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 Přepinovaný to mám, ze žlutého konektoru pozice 8 (černobílý kabel) do černého konektrou pozice 4 a pak teda ještě vyměnit ty multifunkční tlačítka ze supa 2 fl aby to troubilo? Jestli to tak je dobře :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 Tlačítka ze supa aby ti vůbec ty tlačítka šla... podvolantovka index CH. A klakson dle superbu je tak, že je společné napájení klaksonu+ pin 3 tlačítek a vývod klaksonu na pin 4 tlačítek/černého konektoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crafty Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Takže včera jsem si dal nový OIII volant do OII předface :) Jde to krásne a bez komplikací :) jen je potřeba mít i AIRBAG z OIII + kabelaž A vypadá to úžasně :) moc se hodí do interieru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 obyč nebo s multifunkcí? Mě to pořád ještě čeká, ale přemýšlím, že ho před montáží ještě něchám obšít pro zesílení věnce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzafan Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 Zjistil maníka z Prahy co je "dodává" a tyhle z OIII RS prodává za 8tis. Já si u něj budu brát, jen se teď pídím o tom zapojení multifunkce ale to určitě tady někde vyčtu.... jinak je má ve třech provedení... prošívání červené, bílé a černé.... kontakt na něj mohu zaslat, ale teď říkal že bude mít další nejspíš o víkendu, takže s objednávkou čekám. Jinde jsem je viděl za 11tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 Multifunkce z OIII je ti k nicemu, v aute ti nebude nikdy fungovat. Muzes pouzit max korpus a schanez tlacitka ze supa nebo yeti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xdons Odesláno Květen 9, 2015 Sdílet Odesláno Květen 9, 2015 zdravim, daju sa demontovat motiliky z volantu O2 RS?? chcem ho nahodit k manualu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xdons Odesláno Květen 9, 2015 Sdílet Odesláno Květen 9, 2015 este doplnim, rozmyslam vymenit v O2 pred face volant za face, oba multifunkcne. Co vsetko mi treba vymenit aby fungovalo ako ma? dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.