Přejít na obsah

Hučení od kola

Doporučené příspěvky

Kluci ať nezačínám zbytečně nové téma. Levé přední kolo píská mi od něj když jedu. Je to vysoký ton s hučením od "ložiska" to nemá nic společného ale i tak může to být ložisko? Zase na druhou stranu jakmile klepnu po brzdě tak pískání přestane a stačí sebemenší přiklepnutí brzd. pedálu. Najezdil jsem s tím už asi 10 tis. takže to asi ničemu nevadí ale když jedu po městě tak se stydím za to auto :lool: . Nevíte někdo co by to mohlo být?

Odkaz ke komentáři

Zkus se podivat na brzdove destičky,nebo ten krycí plech co je za kotoucem jestli nahodou není prihly ke kotouči.A píská v zatáčce,nebo i na rovině?

Na rovině v zatáčce teďka už všude :wallbash: . ale jakmile klepnu po brzdě tak je klid. Krycí kotouč přihnutý není. O víkendu jsem měnil kola a nebylo to. :angry:

Odkaz ke komentáři

Takže servis :lool: :lool: :lool: . Ale děkuji aspoň vím o co jde. A teďka tu pro Vás mám ještě jednu záhadu. Může to mít vliv i na tuhost pedálu? je měkký a zabírá až na to trošku šlápnu víc. brzdový válec, odvzdušnění zadní kotouče + desky jsou nové. Takže už hodně tápu.

Odkaz ke komentáři

Môže nato mať vplyv viacero vecí.

Skús skontrolovať hadičky podtlaku do posilňovača. Tie zvyknú byť netesné.

Môže to taktiež byť zle odvzdušnené. Ak máš ABS chyba môže byť aj tam.

Inak ak je to chyba piestika, tak ti to pribrzďuje aj predné koleso. To si nepostrehol ?

Odkaz ke komentáři

No jediné co jsem nedělal byla kontrola hadicky podtlaku. Jinak jeden servisák mi řekl že je to jednotka ABS. ale vag nic nenašel. Druhej mi řekl, že to jsou zadní třmeny, pístky se už nevytláčí jak mají.Pomocí toho přípravku mi to zkusil rozhýbat a bylo to lepší cca 14 dní pak zase měkké jako le... . :lool: Klidně bych si ty zadní třmeny koupil nové ale chtěl bych mít jistotu, že to pomůže. Přece jenom by to byly zase tak 4 tis. oprava :-(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...