Zilton Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Ano,u hrdla se mi při nastartavaném motoru plni hrdlo benzinem,a to proudem. Jinak kdyz chci tankovat tak musím čekat i pár minut a pomalu nádrž otevírat než ujde vzduch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Červenec 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 Opravdu už nikoho nenapadá čím by to mohlo bejt? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Červenec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Tak vyřešeno!!!! Automechanik co mi dělal rozvody obratil hadičky, co vede od vstriku tak ji napojil na odvetravaní místo zpet do nádrže. Radši vše delat sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 (upraveno) ještě, že jsou ty trubky barvou odlišené... Upraveno Červenec 30, 2013 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Bože,ale jak se říká " I mistr tesař se někdy utne " :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 cloveku to hned nedojde,ale stane se :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 no skoda,ze si nevravel hned na zaciatku,ze sa "nieco" v aute menilo a odvtedy to robilo To by ludi mozno skor napadlo, co pozriet . Urcite tie casti,co boli menene. Ale hlavne,ze uz to mas v poriadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Mě to právě nedošlo,až pak když jsme s kamarádem zkoumaly jak to vše funguje atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Tak to je hustý, teď už byla na řadě nádrž na výměnu ne ? a kdyby to nepomohlo tak pak výměna motoru a pak už by to bylo OK :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Mi povídej :D ja ji začal vyndavatmrozpojovat hadičky,a všude byli ok :) ta jsme vzal kamaráda,aby zkusil poradit,ja už byl v koncích,a pak si říkám,hele bíla hadička ma vezt na dovetrávání a šup vše bylo ok :D :D stane se no :D hlavně že mám doma 2 nádrže a 4 krabičky s aktivním uhlím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.