bbanikovec Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Tak to je moje vysněná limuzína Superb II rok 2010 2.0 TDI 103 KW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Tak jsem si koupil spoiler parada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Květen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Pěkný :) kolik stálo křídlo? A co ty RS pedály a opěrka nohy to se taky dává do supa?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Pěkný :) kolik stálo křídlo? A co ty RS pedály a opěrka nohy to se taky dává do supa?? Kridlo+lak 1800kč pedály už mam i opěku nohy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Nové folie na okna teď super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Mas ho moc pekneho ;-) jen tak dal ;-) ty znaky a to kridlo je pecka natom! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Květen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Mas ho moc pekneho ;-) jen tak dal ;-) ty znaky a to kridlo je pecka natom! ;-) Dík moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Červen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Nové místo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Docela pidi místečko, kolik se za něj v tomto parkovacím domu platí? Pamatuji si, že když jsem to před x lety zjišťoval, když byl ten parkovací dům nový, tak to stálo dardu. Ale určitě lepší než hledat místo, na Dubině je to večer zoufalé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Pěkný autíčko :-) Kolik to má to najeto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 Lancelot: V parkovacím domě to stoji na rok s rezervaci 12000 no jde to ale co mam delat přece ho nenechám stát jen tak venku to néé pentadius: ted tam mam najeto 52 tisic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 Tak to se dá, a hlavně pro klid duše je to dobré. Ten nájezd nic moc :D to máš jako víkendovku, ne? Dnes jsem dal do pucu, náš nový přírůstek, mladšího bráchu toho tvého, taky šedou platin (teda pokud mě oči neklamou :D). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Tak to se dá, a hlavně pro klid duše je to dobré. Ten nájezd nic moc :D to máš jako víkendovku, ne? Dnes jsem dal do pucu, náš nový přírůstek, mladšího bráchu toho tvého, taky šedou platin (teda pokud mě oči neklamou :D). Ne jezdím s ním do práce a taky vídendovku normalní využití jj barvu jsi odhadl.A ty už jsi toho svého supa II prodal ( proč ) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Jo jo, bílý už je pryč, a místo něho je šedý platin. Naskytla se možnost vyměnit ho za novějšího s méně km a hlavně vybavenějšího. Motor je pořád 2.0 TDI CR 140k. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Jo jo, bílý už je pryč, a místo něho je šedý platin. Naskytla se možnost vyměnit ho za novějšího s méně km a hlavně vybavenějšího. Motor je pořád 2.0 TDI CR 140k. Mas nekde fotky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Protože nejsou v plánu žádné úpravy tak vlastní vlákno nemám, tudíž ani fotky. :) Ale jinak fotek mám kupu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Toho bílýho jsem teď někde viděl na prodej za 429. Není to on? http://www.tipcars.com/skoda-superb/20-tdi-103-kw-comfort-9768279.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Je to on, taky jsem na něj dnes koukal na Škoda plus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Červen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Protože nejsou v plánu žádné úpravy tak vlastní vlákno nemám, tudíž ani fotky. :) Ale jinak fotek mám kupu. Tady jen dvě pro představu :D kdyby ti to vadilo, tak je potom smáznu ;-) super tak to mas uplne tu samou barvu jak ja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Je to peckovní barva, akorát dost mate. Někdy vypadá spíše do modra, jindy zase do šeda. Je to stejné jako béžová cappuccino, která chvíli vypadá jako stříbrná a pak při jiném nasvícení opravdu jako cappuccino. Ale to jsou drobnosti, bílá se mi sice líbila o kousek víc, ale zase ta údržba Koukal jsem, že máš ploutvičku ale navi ne, to jsi tu ploutev dodělával, nebo navi někdo šlohnul? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Červen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Je to peckovní barva, akorát dost mate. Někdy vypadá spíše do modra, jindy zase do šeda. Je to stejné jako béžová cappuccino, která chvíli vypadá jako stříbrná a pak při jiném nasvícení opravdu jako cappuccino. Ale to jsou drobnosti, bílá se mi sice líbila o kousek víc, ale zase ta údržba Koukal jsem, že máš ploutvičku ale navi ne, to jsi tu ploutev dodělával, nebo navi někdo šlohnul? Ploutev tam uz byla je to jen na radio nema v sobe GPS Navi bych ani nechtel musel bych pak porad litat po pojistovne krade se to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Vím, že tam máš Bolero. Nicméně tam navi asi byla, někdo ji šlohnul a předchozí majitel dal místo ní Bolero. Mám Amundsena a už byl jednou šlohnutý a bojím se, kdy bude zas :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Červen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Vím, že tam máš Bolero. Nicméně tam navi asi byla, někdo ji šlohnul a předchozí majitel dal místo ní Bolero. Mám Amundsena a už byl jednou šlohnutý a bojím se, kdy bude zas :( Jak jsem ho kupoval tak byl tam swing. Bolero jsem kupoval ja ta antena nema v sobe gps. Ty navigace se kradou hodne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Červen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Tak dnes jsem si trochu pohrál s autíčkem a natřel jsem třmeny a vylepšil logo škoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Tez se chystam uz nekolik mesicu je natrit, neni ale cas a kdyz je cas, neni na to pocasi Jeste si kup krytky na srouby kol ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 (upraveno) Barva super, chvalim, i Lancelot pochopil jeji kvality novy znaky jsou pecka, taky se na to na svoji O2 chystam, nakoupeny uz by byly, lezi mi to v kufru, jen zatim nebyl cas, nebo pocasi, snad uz to brzy klapne, na trmeny se taky chystam, ale protoze mam neurcito-svetle-modro-sede auto, tak je dam asi do nejake neutralni sede barvy (Hammerite), sundaval jsi trmeny, nebo jsi to nejak sikovne oblepil a udelal primo na aute(stetecek nebo sprej?)? Upraveno Červen 26, 2013 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Červen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Barva super, chvalim, i Lancelot pochopil jeji kvality novy znaky jsou pecka, taky se na to na svoji O2 chystam, nakoupeny uz by byly, lezi mi to v kufru, jen zatim nebyl cas, nebo pocasi, snad uz to brzy klapne, na trmeny se taky chystam, ale protoze mam neurcito-svetle-modro-sede auto, tak je dam asi do nejake neutralni sede barvy (Hammerite), sundaval jsi trmeny, nebo jsi to nejak sikovne oblepil a udelal primo na aute(stetecek nebo sprej?)? normalne jsem to nechal na aute a pěkně natřel steteckem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Karbon znak vlastní práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Září 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Udělal jsem si radost a vyrobil jsem si nové čepičky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.