Přejít na obsah

Praskání pojistky - Má na starost stahovaní všech 4 oken a central

Doporučené příspěvky

Zdravím, nějakou náhodou mi v poslední době praská mini pojistka - nožová na mé Octavce r.v 2000 1,9Tdi 81kw.

Docela dost mě to už otravuje a během týdne jsem to měnil už 3x a nevím čím to může být - Nejhorší na tom je že mi nefunguje centrál přes normalní zámky ale musím se spolíhat jen na kliček, a nerad bych se dočkal rána kdy zmáčknu knoflík a nic se nestane. - Z auta by se v tom připadě stala pevnost která by se neobešla ,, ASIˇˇ bez nějakého násili.Pojistka má na starost stahovaní všech 4 oken a central....

Můžete mi s tímto problémem pomoct ?

Odkaz ke komentáři

Prvé a najjednoduchšie čo ma napadá je, či tam máš správnu poistku. Ešte si mohol napísať, na ktorej pozícii to konkrétne stále meníš. Možné prípady sú, že poistka pre centrálne zamykanie sa nachádza na pozícii 6 a to je 5A poistka alebo pozícia 14 - 10A.

Odkaz ke komentáři

Praská mi ta pojistka číslo 14 - 10A , Dneska jsem koupil další :-/ A tentokrat jsem vše pořádně prolezl - nIkde žádný dráty přelámaný nejsou , akorát v kufru po levé straně jak je ten otevírací kastlík tak tam byli dost vlhké konektory. Vše jsem pořádně vytřel a usušil a zdá se že je asi po problému :-) JEŠTĚ ŽE TY POJISTKY JSOU ZA PÁR KČ :-)

Dám vědět jak to funguje dál.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...