Přejít na obsah

Centrál u spolujezdce

vittto

Doporučené příspěvky

Mám takovej problém. Už delší dobu mě jednou jdou otevřít dveře u spolujezdce a podruhý zase nejdou. Popíšu to líp. Když strčím klíček do dveří u řidíče a otočím že chci otevřít tak vyskočijou všechny kolíčky v celým autě kromě dveří u spolujezdce to je stejný u dálkovýho ovládání. Takže když chci otevřít dveře u spolujezdce tak musím kličkou zevnitř zatáhnout aby vyskočil kolíček a pak můžu otevřít dveře z venku. Když strčím klíček do zámku u spolujezdce a otočím že chci otevřít tak se mě otevřou všechny dveře- vyskočijou všechny kolíčky.Takže s týhle strany to funguje. Takhle to třeba nefunguje 10 dní a pak to zase dva měsíce jde. Tak se to opakuje. Zámek jsem vyndal prostříkal to stejný jsem udělal s paticí elektriky co je přímo pod zámkem zatím bez ůspěchu. Kde mám dál pokračovat? Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři

já takhle válčil se dveřma u spolujezdce u přítelkyně okty prolez sem kde co skusil jinej zámek vydrbal veškerý konektory i ve sloupku u spolujezdce byly poměrně zelený :) a VAG stále psal canbus ne o.k. a centrál jednou odemk jednou ne pak sem se namých a začal odpojovat jedny dveře po druhým a po odpojení zadních dveří za spolujezdcem mě VAG napsal canbus o.k. podotýkám zadní dveře normálne fachčili tak sem vydrbal kontakty konektoru ve sloupku zadních dveří a prostřík kontaktolem a od tý doby vše v naprostým pořádku :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...