Přejít na obsah

...white label...

Doporučené příspěvky

Dostal jsem soukromou zprávu od Maťa88, přes kterého jsem realizoval svůj podvozek a myslím, že je potřeba ji zveřejnit, abychom si udělali jasno.

MAŤO88:

mam na teba tazke srdce,este ani poriadne nezacal plynut cas reklamacie uz kazdemu trepes somariny,ze viazne komunikacia,alebo si myslis ze kazdy kto prevadzkuje eshop sedi 24 hodin denne pred pocitacom,vratane sviatkov a vikendov?? aby to nakoniec naozaj nebolo tak,ze ti to dokurvili v servise,mne pises ine ako pises predajcovi,ktory ti odpisal,podla mojich info ze mas nafotit tlmice a poslat foto,o tom si mam ako mysliet co? som ti vravel ze ked budes mat uznanu reklamaciu,ze sa ti vymeni kus za kus,tak potom v com je problem? 99% zakaznikov je spokojnych a to jedno 1% co spokojne nie je,aj ked neviev s cim,tak bude na lowtec podvozky kydat blbosti ked sa este ani nezacala riadne riesit reklamacia? to ze si dostal mega zlavu si ale nikomu nepovedal,ze?

Ahoj. Nekydám na Lowtec žádné sračky. Jen prostě všem říkám, ať s koupí nového podvozku počkají až na to, jakým způsobem se k reklamaci postavíte. Jsme klub, ve kterém si sdílíme pozitivní, či negativní zkušenosti, tak čemu se divíš?Zde ti posílám konverzaci z emailů, která dodnes proběhla:

JÁ:

Dobrý den,

bohužel se stalo, že po cca 1500km vytekl pravý zadní tlumič. Kam ho mám poslat na reklamaci?

Díky,

DiamantX:

Dobry den,

Popiste mi prosim o aky podvozok sa presne jedna a k vybaveniu reklamacii bude nutne dolozit aj dalsie technicke udaje, ako odbornu montaz a rozmery nastavenia podvozku.

S pozdravom,

obchodný riaditeľ

JÁ ODPOVĚĎ:

Dobrý den,

jak již je napsáno v "předmětu" jedná se o podvozek Lowtec H9.4 Inox na Škoda Octavia (1Z5). Podvozek montoval mechanik v Praze podle dodaných dispozicí společně s podvozkem. Posílám i foto nastavení. Doufám, že s reklamací nebudou žádné problémy, a že ji ve vlastním zájmu vyřídíte v urychleném řízení. Jen nerad vzpomínám na tříměsíční dodací lhůtu ze začátku tohoto roku. A aby tlumič na údajném TOP produktu vytekl "pár" kilometrů po montáži je pro mě jasná vada materiálu.

K tomu jsem poslal foto nastavení výšky podvozku z montáže, o co mě mimochodem ani nikdo nepožádal.

Nikomu, zdůrazňuji NIKOMU, jsem neříkal, že podvozek LOWTEC stojí za ho.no, ale naopak jsme se bavili o tom, že se to prostě stát může...Teď jde o to, jak se k této reklamaci postavíte...

Odkaz ke komentáři

jarysek120: keby si bol predajcom,tak by si kazdy vyteceny tlmic riesil vymenou aj keby bola urobena chyba pri montazi?? ja nehovorim,ze chyba sa musela stat pri montazi,moze to byt kludne vada materialu,ale je asi predcasne robit unahlene zavery,ze? ked to bude vada materialu,tak sa to vymeni kus za kus,ked to bude vada urobena pri montazi (90% reklamacii tak konci,kedze vsetci kvazi mechanici podkodia piestnicu vacsinou kade ten olej vyteka!)treba si reklamaciu narokovat inde

ja na teba neutocim,ale si tiez mohol najprv pockat ako sa cela reklamacia vyriesi a az potom tu davat nasu sukromnu konverzaciu a podobne,pride mi to trosku nefer voci mne

co sa tyka zlavy,doporucena cena na zakaznika je 1099,56€ vratane DPH,neviem kto ti da dneska vacsiu zlavu ako 10%

Upraveno uživatelem mato88
Odkaz ke komentáři

A co jsem asi psal o stránku dřív?

"Tak cca po 2tis. kilometrech mi vytekl zadní tlumič. A to jezdím opravdu velmi opatrně. Takže jsem nahodil serii a budu odesílat tento tlumič na reklamaci. Kdokoli bude chtít v budoucnu tento podvozek, tak zde můžete sledovat jakým způsobem se továrna k reklamaci postaví."

Zveřejnit jsem se to rozhodl proto, že jsi mi napsal, že na "Lowtec" "trepu somariny"

Upraveno uživatelem x Michi x
Odkaz ke komentáři

to ze je na volaco 2 roky zaruka neznamena ze ti hned vsetko aj vymenia,ked sa ti dosere elektronika za 5000€ napriklad,tak to zanesies predajcovi,ten to posle autorizovanemu servisu a nasledne ten autorizovany servis ti tu reklamaciu uzna,lebo je to vada materialu,alebo neuzna,lebo uvidi na spotrebici neodborny zasah,je to zakladne pravidlo reklamacie vsade vo svete,aj v tomto pripade,dufam ze sa chapeme a ked niekto tvrdi ze to tak nie je,tak potom zije asi v mongolsku

Odkaz ke komentáři

najcastejsi problem je ten,ze pri montazi,vselijaky mechanici uchopia piestnicu kliestami,alebo proste inym materialom na piestnici,aby sa im netocila ked nan davaju horne ulozenie,kde sa ta piestnica poskodi a pri kazdom prepruzeni vytece kapalina z tlmica,toto je dost casty problem,poskodena piestnica

Michal,ale aj tak si mohol pockat kym sa to cele nevyriesi,ale to uz je asi aj tak jedno,diky za to info

Odkaz ke komentáři

to ze je na volaco 2 roky zaruka neznamena ze ti hned vsetko aj vymenia,ked sa ti dosere elektronika za 5000€ napriklad,tak to zanesies predajcovi,ten to posle autorizovanemu servisu a nasledne ten autorizovany servis ti tu reklamaciu uzna,lebo je to vada materialu,alebo neuzna,lebo uvidi na spotrebici neodborny zasah,je to zakladne pravidlo reklamacie vsade vo svete,aj v tomto pripade,dufam ze sa chapeme a ked niekto tvrdi ze to tak nie je,tak potom zije asi v mongolsku

Dostal jsi se k jádru pudla. Vždyť mě ani o nic jiného nejde...ale znovu opakuji. lidé mě tu znají, ví, že jsem charakterní člověk a dělám věci pořádně. Pakli-že se stane, že moje reklamace dopadne špatně, tak si myslíš, že tu ten podvozek ještě někdo koupí, ať to bude od kohokoli? V tom případě tebe nepoškozuji já, ale Lowtec prostřednictvím DiamantX...

Odkaz ke komentáři

tak vies,na KW praskaju pruziny,na Weitecu praskaju pruziny,sem tam nejaky vyteceny tlmic,aj mercedes sa kazi,aj bmw,aj porsche sa kazi,odtoho je tu zaruka,aby sa to vyreklamovalo vzdy vprospech zakaznika,ale niekedy sa stane ze zakaznik ostane ten nespokojny,dufam ze to v tomto pripade ale nebude a verim ze vo vasom servise tu chybu neurobili ze sa to vymeni kus za kus a ide sa dalej

Odkaz ke komentáři

Já myslim, že se z toho dělá trochu moc velké divadlo. Na reklamaci je jeden měsíc nebo kolik a ventilovat se tady mělo až kdyby vyřízena v nelibost Michiho. Dneska se může vysrat uplně všechno. KWčko chcije kde může. Lowtec osobně neznám ani neznám nikoho kdo by ho měl, krom Michiho, tak nebudu soudit. Mojí přítelkyni vychcal originál tlumič a to to auto má 30k najeto, ostatní jsou jak nový, takže vada materiálu. Nejlepší reklamační proces má JOM, prostě přineseš do krámu vychcalej tlumič i před koncem záruky, nikdy nic neřeší a do pul hodiny odcházíš s novým kusem.

Odkaz ke komentáři

@Vasekk

Taky si myslim... Mě nešlo o nic jiného, než o to, aby ostatní věděli, že to funguje třeba jako u JOMu.

Když jsem jim psal první e-mail, tak jsem chtě vědět kam ten tlumič mám poslat. To jsem se nedozvěděl a místo toho, mi poslali zprávu, že chtějí doložit např. odbornou montáž a další technické informace.... a jako jaké???? Odborná montáž? Copak existuje někde člověk, který je certifikovaný firmou Lowtec k montáži podvozku H9.4 Inox v České republice? Kolem sebe, a zvlášť v CZ, máme podniky a firmy, které se nás snaží neustále nějak "ochcat" z čehož bychom ovšem neměli dělat precedens...jenže člověk už si prostě nemůže pomoct...

Odkaz ke komentáři

Pokud Michimu nebude reklamace vyrizena zdarne,verim ze vsichni co to tady cetli jiste zvoli jineho vyrobce a tak to ma byt,k tomu to tady je,nejak nechapu tady ty zbytecne reci o nicem.Samozrejme ze duvodem zamitnuti reklamace nesmi byt neodborna montaz ale pri Michiho zkusenostech,neverim ze by svou bilou krasavici sveril kuchari.

Upraveno uživatelem magnum67
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...