michalik81 Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Zdravím,můžete prosím poradit,pročetl jsem toho dost zde na foru, ale svuj problém jsem nenašel.měnil jsem kliky na všech dveřích za lakované v barvě vozu,vše podle vašich návodu a ušpešně,ale když zamknu auto centrálem v klíčí tak už ani jedny dveře neotevřu,musím třísknout dlaní přes kliky aby se dali dveře otevřít,podotýkám nejdou otevřít ani zevnitř,stalo se to už někomu?budu rád za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Moc naplé lanko pro kliku. Vyndej zámek/záslepky a ty lanka drobet povol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalik81 Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 To jsem už zkoušel,poprvé jsem je dal lanka tak jak byli původně ,pak jsem je i natahl,pak i povolil ale je to pořád stejné,klikama to asi nebude, když není auto zamčené centrálem tak všechny dveře otevírám a zavírám uplně v pohodě,ale když ho zamknu klíčem z venku nebo tlačitkem zevnitř už normálně neotevřu :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Tak to je divné, přesně takhle se projevujou příliš naplá lanka vnějších klik. Tak to už neporadím. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.