header009 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Zdravim pánové, dneska jsem si všiml že mi od rána hučí od kol dělá to i na neutrál tak mám podezření na ložisko ale nejsem schopnej poznat jaký na 80% to jde zezadu ale dál už nějak nerozeznávám odkud.... U OI se mi stalo to samý jenomže tam bylo nádherně poznat který to je protože když se nadlehčilo tak nehučelo a tady mi přijde že hučí furt při rychlostech kolem 30km/h to spíš vrčí a pak od 70 nahoru to začíná hučet víc.... Je nějakej spolehlivej způsob jak poznat který ložisko to je ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 co gumy, jsou OK??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Už je vše vyreseno je to lozisko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Přesně tak, nejřív jsem zkoumal gumy a ty jsou v pohodě a pak jsem to zkoumal a zkoušel a když ho odlehčim tak se hluk trosku ztisi takze je to lozisko ale hučí celkem dost.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
werby5 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Zdravim Vás všechny, mam stejný problém , ale jak poznám, že gumy jsou v pohodě. Mam tam 60% vzorku. díky za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 když tam dáš jiný kola a bude to hučet furt. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 buď tak,alebo zdvihák a skúšať každé koleso poriadne rukou roztočiť ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
werby5 Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Tak je to ložiskem :( Zkusil jsem to kolo zvednout do vzduchu a roztočit. a hučelo .. Zvládnu vyměnit ložisko sám nebo musim do servisu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gary90 Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Nejsem odborník, ale pokud koupíš náboj s ložiskem tak si to vyměníš doma sám. Když měníš jenom ložiska tak se to nahřívá a chladí (pokud se nepletu :P) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 na OII se dá koupit pouze celý náboj... a co se týče vercajku, potřebuješ dvanáctihrany, myslím že M16 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 predné ložisko kľúč XZN12 0 Citovat Odkaz ke komentáři
poiko83 Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Ahoj, jsem čerstvý majitel OII a potřeboval bych poradit s klasickým problémem - hučení kol. Mám momentálně 17" kola, alu Pegasus, pneu Michelin jsou na vnitřní straně oskákaná. Vzorek je zatím OK. Hukot od zadních kol je pro mě v této míře už nepřijatelný. Rád bych rozlousknul řešení pro odstranění hukotu a napadla mě tato : 1) koupit nové 17" pneu + pravidelně každý rok dělat geometrii (nebo při každém přezutí?) 2) nové 16" kola - 16" nevypadají tak dobře jak 17", ale dle mého by to odstranilo problém nadobro 2) koupit 17" kola s menším ET - rád bych origo kola Škoda, tedy např. ze superba Co si myslíte o řešení? Existuje ještě jiné? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Listopad 14, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 Ahoj kluci, chci se zeptat. Také mne čeká výměna ložisek(nábojů) na předku ale nevím od kterého výrobce tam dát. auto má najeto 250000 na původních ložiskách. Dík za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bluebull46 Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Ahoj kluci, potřeboval bych poradit. Před třemi týdny jsem dal jako každý rok zimní pneu. Nevím, jestli to může být tím, ale začalo se mi OII ozývat takové divné hučení. Podotýkám, že to je jen při vytočení kol do rejdu a rozjezdu. Je jedno, jestli jedu dopředu nebo couvám. Zkoušel jsem na parkovišti jezdit kolečka - hučení jen pod plynem. Nevíte, čím by to mohlo být. Auto má 55 tis, jsem první majitel. Díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trhan Odesláno Listopad 24, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2015 Ahoj kluci, chci se zeptat. Také mne čeká výměna ložisek(nábojů) na předku ale nevím od kterého výrobce tam dát. auto má najeto 250000 na původních ložiskách. Dík za radu. ...originál.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jonathan88 Odesláno Prosinec 12, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2015 Zdravím, potřeboval bych poradit :) při ostřejším projetí pravotočivé zatáčky mi silně začalo hučet pravé přední kolo.. Může to být něco jiného než ložisko? Mám najeto 137tis. Díky za odpovědi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.