Přejít na obsah

jonathan88

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

591 zobrazení profilu

jonathan88's Achievements

0

Popularita

  1. https://m.downloadatoz.com/vag-dpf/com.applagapp.vagdpf/direct-download-apk.html zdarma full verze
  2. Tak jsem se na to více podíval, vyndal jsem světlo a držák co je pod ním.. Ostřikovač byl úplně mimo. Ten plast co drží ostrikovac je nacvakavaci na nárazník nebo je ulomeny? Pak mám zlomený plast co je pod hranou nárazníku a začíná před bokem chladiče a vede směrem ke kolu, neví někdo kde se dá sehnat či nějaké číslo dílu? Je to tenhle díl?http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia-ii/dily-karoserie/karosarske-dily/7335-vodici-profil-predniho-narazniku-octavia-ii-facelift-od-r-09.html
  3. Zdravím, stala se mi nemilá věc. Před auto mi skočila srnka, nebylo to ve veliké rychlosti naštěstí ale přesto došlo k újmě na vozidle. Odnesl to pravý ostrik světlometu (oc2 2012) zbyla tam jen díra ve které nic není a jelikož vůbec nevím jak fungují a vypadají tak nevím co vše schází . Může mi někdo poradit popřípadě ukázat jak vypadá a jak se dá vyměnit?
  4. 4 tam není.. Včera přes den fungoval bezproblému ale večer zase nešel. Jak se dá zjistit v čem je problem?
  5. Zdravím, z čeho nic mi přestal jít ventylátor topení. Koukal jsem na pojisty a vypadají ok. Nevíte v čem by mohl být háček? Oc 2012 mám tam tu dvouzonovou klimu..
  6. Půjdete na aktualizaci softveru? V Tv jsem slyšel že to povinné nebude.. Jelikož mám upravenou ŘJ tak se tomu chci vyhnout..
  7. jonathan88

    Ústecký kraj

    Čus, já mám od http://www.chiptuning.cz/ upravenou jednotku a spokojenost :)
  8. jonathan88

    Chiptuning

    Já mám.. Mám verzy s 81kW takže jasná volba.. Teď mám 122kW a 407Nm..
  9. jonathan88

    Stočené km

    Dnes jsem zašel do škodovky abych zjistil historii km... Poslední záznam byl z ledna 2014 a to 132 552km. Já ho kupoval říjen 2015 a stav km 134 tisíc :-/
  10. Ahoj, tyhle plastové části co koukají ze sedačky vyrábíme u nás v práci i s tím vnitřkem, i různe barvy ;-) ale nevím jestli do Octavii to by se muselo zkusit nebo jestli má někdo fotku ;-)
  11. Zajímalo by mě při kolika km vám odešlo ložisko :-)
  12. Teď když jsou mrazy tak to nic nedělá. Je možné že by to mohl být nějaký silentblok od stabilizátoru nebo tyčky? jak je chlad tak guma je tuhá a je klid?
  13. nevím jak u tebe ale u mě se mění celý náboj.. Koupil jsem od FEBI cca 1600,-
  14. zdravím, tak jsem si své vozítko nechal načipovat v PowerTECu .. Jednání bez problému, jen ta čekací doba 3-4 hodiny :-/ ale rozhodně to stálo za to :) já zvolil variantu optimal..Naměřené hodnoty před: 87kW / 118PS / 298 Nm a po: 122kW / 166 PS / 407 Nm :)) co se týče spotřeby tak ještě nemám najezděno tolik km abych mohl dělat nějaké závěry.. ale zatím průměrna spotřeba je 4,9 l/100 ( město / meziměsto ) a před úpravou 5,3 l/100..
  15. měl jsem stejný problém.. nejdříve to dřelo jen v zatáčkách a jen občas, postupem času i na rovinkách a čím dál tím to bylo horší.. Zvednul jsem stranu ze které to šlo a zahýbal kolem, na kole byla dost velká vůle .. odešlo ložisko, po výměně OK :) řekl bych že máte stejný problém... Bylo mi řečeno že praskla klec ložisek, tím se kuličky shromáždily na jedné straně a začal ten divný zvuk, pak se zase rozprostřely a zvuk přestal :)
×
×
  • Vytvořit...