pavel71 Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 mám tu takový poznatek delší dobu sem pozoroval že se mi občas nezavírá či neotvírá kufr tak sem standartně prolezl dráty v průchodce o.k. dále sem šel po motorku a jeho konektoru proběhla kontrola očištění přihnutí kontaktů na chvíli to dalo pokoj a pak zas problém tak sem vlezl do kapsy k levýmu zadnímu světlu vycvak a vydrbal příslušný konektor a říkám bude klid včera přítelkyně hlásí zas nejde otevřít kufr já dnes cvakl ovladačem a kufr otevřenej kapku sem se namích a šel hledat při zkoumání sem zaznamenal že se nechtěj otvírat i zadní dveře v pravo tak sem se dopálil a vyštípal konektor v kapse u levýho zadního světla a dráty sletoval do sebe a zaizoloval a ejhle zadní dveře začali otvírat a kufr taky navíc mám pocit že ty zámky cvakaj jak o život nejsou líný a sou o něco víc slyšet konektor sem rozpitval a ty kontakty i s dráty byly pod tou umělou hmotou pěkně zoxidovaný a vyhnilí 0 Quote Link to comment
pavel71 Posted July 22, 2013 Author Share Posted July 22, 2013 přidal bych ještě náký poznatky v pátých dveřích je za přepážkou konektor který není na první pohled vidět a může působit také problémy -konektor vycvaknout kontakty očistit prostříknout no a pokud přijdete na to že je v háji samotný motorek a nechce se vám zrovna dávat drahý originál stačí v auto kelly zakoupit dvoudrátový uni motorek cca 112kč a ten s mírnou ůpravou v uchycení motorku namontovat 0 Quote Link to comment
66TDI Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Zdarec, mám přesně podobnej problém, jen jsem rozchodil zadní pravý dveře, ale ten kufr pořád nic. Celý jsem ho rozebral a vyčistil a promáznul a dal dokupy a stále nic. Mám r.v. 99 a nevím, kde mají patý dveře konektor, prolezl jsem to snad celý, ale už nevím, ale tuším, že to bude někde u pravých zadních dveří. Díkyza pomoc. 0 Quote Link to comment
pavel71 Posted December 28, 2016 Author Share Posted December 28, 2016 máš to na fotu i popisu kapsa u zadního levého světla 0 Quote Link to comment
otmen Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 (edited) Jen přikládám foto, jak můžou vypadat dráty v průchodce po 15ti letech. Výsledek? Nefunkční zamykání 5tých dveří, samovolné pouštění zadního stěrače, při puštěném výhřevu zadního okna samovolné pouštění předních stěračů. Nemluvě o občas spálených pojistkách. Tohle doporučuju i preventivně prohlídnout, spolu s konektory v 5 tých dveřích a konektory v levé kapse kufru, kde hned vedle těch konektorů vede hadice ostřikovače se spojkou :wallbash: Edited February 18, 2017 by otmen 0 Quote Link to comment
Recommended Posts