poganyi Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Caute pani, mal by som par otazok na niekoho z Vas, kto sa vyzna celkovo v autach. Mam auto Skoda Octavia 2, 1.6 FSI, r.v. 2007, vybava Ambiente a rozmyslam, ze si necham namontovat tempomat. A k tomuto by som mal par otazok. Na webe som nasiel rozne popisy a diskusie, ze staci vymenit len lavu packu pri volante za packu s tempomatom, napojit to na podvolantovu jednotku a prekodovat riadiaciu jednotku a niekde pisali, ze je potrebna aj vymena podvolantovej jednotky a nutne nasledne prekodovanie riadiacej jednotky. Vie mi niekto poradit, ako to je s tymto typom Octavii 2, kedze na webe su rozne informacie a rad by som si urobil prehlad o celkovych nakladoch, co by to obnasalo. Pripadne ma s tym niekto skusenosti a vedel by mi to aj prehodit (samozrejme, ze nie zadarmo). Diky moc za odpovede a pripadnu pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Ak je to Ambiente MR2007 a nemá tempomat z výroby, tak s veľkou pravedpodobnosťou tam bude jednotka s indexom BC, ktorá naozaj tempomat nepodporuje. Chcelo by to napojiť na diagnostiku a zistiť presne, aká tam je jednotka. Podľa toho potom stačí buď len vymeniť páčku, alebo bude nutná aj výmena jednotky. Odkiaľ si? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Pokud máš palubní počítač tak podvolantovku měnit nemusíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dzafaa Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Zdravím, mám taký problémik. Keď zapnem tempomat pri hociakej rýchlosti, tak sám od seba pridáva a uberá rýchlosť až sa sám vypne. Neviete čo to môže spôsobovať? Hladal som to tu, ale nejak som nič o tomto nenašiel.. Ďakujem za každú odpoveď.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Ahoj všem, taky mi blbne tempomat, vyčištění vždycky pomůže na chvilku. Auto mám r.v. 2005, páčky ve starém provedení. Tak jsem podle VINu a ETKY objednal nové páčky, kupodivu nové provedení. Teď to tady pročítám a nejsem si jistý, jestli budu muset páčky nějak upravovat, nebo ne. Prosím o radu. Děkuji, Jakub. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vakles Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 ja som mal podobny problem na svojej o2 rano tempo šiel poobede ne a stale tak dookola až som raz s niečim inym šiel na diagnostiku a tam mi vymazali všetky chyby a odvtedy mi funguje vodne vnoci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Charllie123 Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Zdravím Vás pánové, riešim jednoduchú a pritom premňa veľmi zložitú otázku ohľadom komunikácie medzi páčkou tempomatu a RJ podvolantovou. Mám O2 2008 pred FL ambiente 1,9 TDi. RJ v aute je BC. Nereaguje mi s tempomatom G. Márne pátram už dva dni po nete, ktorá RJ bude kompatibilná s tempomatom 549G. Niečo mi naznačuje, že tá správna RJ je 549 BN no niesom si istý!! Vie mi niekto na 100% potvrdiť , či bude moja Gčková temp. páčka s RJ BN komunikovať? Chlapi, ak to niekto vie ( očom nepochybujem ) a poradí mi , na 100% bude zaspávať s dobrým pocitom, že niekomu zúfalému pomohol :) Ďakujem za hocakú reakciu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Charllie123 Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Charllie123 Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 škoda, možno aj dobre, že sa nik zatiaľ neozval.. :) Aspoň som zistil , že treba RJ podvolantovku nakódovať (to sme predtým neurobili). Dalšia moja žiadosť o pomoc znie: VIE MI NIEKTO PRESNE POVEDAŤ AKO MÁM NAKÓDOVAŤ rj POD VOLANTOM...AKé úDAJE ZADAŤ? Ďakujem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pupek83 Odesláno Duben 15, 2014 Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Caute, kupil som si nedavno OII 1,6 MPI, Ambiente kombik, rv 2008 aj s palubakom. Tempomatovu packu som tam uz nainstaloval, akurat mi bolo povedane ze nevedia nahodit udaje do RJ, ze treba podvolantovu RJ preprogramovat, ci co.. Precital som si uz dake tie fora tuto, ale stale nemam jasno. Je tu niekto v okoli BA, kto by mi to vedel zapnut? Diky moc za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Kontaktuj člena " 160R ",ten Ti to nakóduje priamo v BA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Applik Odesláno Září 17, 2019 Sdílet Odesláno Září 17, 2019 Zdravím, připnu sem muj problem. O2 2007 , tempomat v autě nejde zapnout, dle diag a kontroly fcí páčky vše funguje(zapnutí, vypnutí, přidání, ubrání...) Nicméně v praxi za jízdy bez reakce. Někdo radu po čem jít? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Září 17, 2019 Sdílet Odesláno Září 17, 2019 Musíš i po hodnotách z brzdového a spojkového pedálu. Jeden asi neuvidíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Applik Odesláno Září 17, 2019 Sdílet Odesláno Září 17, 2019 Díky, brzdový spínač "je vidět" , kde prosím ve Vagu hledat ten spojkový? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Září 17, 2019 Sdílet Odesláno Září 17, 2019 Hned někde vedle v poli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blemi Odesláno Září 18, 2019 Sdílet Odesláno Září 18, 2019 Zdravim. Mam octu 2 2004 1.9 potřeboval bych namontovat a nakodovat tempomat,podvolantovku a pačku mam.Diky za doporučení jsem z Frenštatu p./R. Kdyby byl někdo poblíž. Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 18, 2019 Sdílet Odesláno Září 18, 2019 Zkus Cosbyho,je z koprivnice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blemi Odesláno Září 19, 2019 Sdílet Odesláno Září 19, 2019 před 17 hodinami, maros napsal: Zkus Cosbyho,je z koprivnice. OK diky skusim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.