voitto Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Zdravim vsechny. Uz nejakou dobu to tady okukuju, sleduju jak to vsichni ladite a v pripade potreby i nejake znalosti nacerpam, tak jsem se rozhodl ze taky hodim par foto, at nejsem jen pasivni uzivatel. Auto jsem koupil uz pred rokem jako referencni z autorizaku, je to elegance, par veci navic by bodlo, treba xeny ale jezdit se s tim da :) Zadne mega zmeny neprobehly, jen par decentnich, at to proste neni uplne tuctova seriovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Ahoj,pěknou Octu máš. A copak je v ní za motůrek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Ahoj, hezké auto, vítej Tipuji 1,2TSI? Také mě čeká :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Podle výfuku 1,4ka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 mas to super tiez by som chcel aspon taketo decentne zmeny, no snad casom. Inak na zadnom svetle mas foliu vsak? este hod nejake fotky interieru, a ak ta mozem poprosit aj nejaku lepsiu zozadu, chcem si prezriet tu koncovku . Rozmyslal som tiez o nej ale pride mi asi az velmi siroka, zrejem zvolim 2 trubky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 (upraveno) Podle výfuku 1,4ka? Stejnej mám na 1,6 TDI, to nebude ta správná indicie Tyhle plochy jsou primárně pro vejfuky s jednou rourou ... liší se jen průměrem "nátrubku" podle průměru výfuku motorizace. Takže to může být 1,2 TSI / 1,6 FSI / 1,6 + 1,4 MPI nebo 1,6 TDI CR + 2,0 TDI CR ... Ale protože má v nadpisu TSI, tak to bude 1,2 :) Upraveno Květen 13, 2013 uživatelem Jack_Reacher 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Nádherné auto .Tiež uvažujem o tejto koncovke,ale na 1.9.Len by sa musela trocha upraviť :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
voitto Odesláno Květen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Chlapi, zasnu nad vasima spekulacema o vyfuku Motor mam 1.4 90kW ale jak pise Jack_Reacher podle koncovky se to poznat fakt neda. Tahle patri puvodne na jednu rouru 1.6 MPI, ale je malinko predelana aby sedla i na ty moje dve ;) 2 feki: foto interieru nemam po ruce, krome paketu dynamic ale nic extra. Ano, zadni svetla jsou folie a foto zezadu je tady - me az tak siroka neprijde, proste vyplnuje ten vyrez v narazniku ale proti gustu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Tak co delat jinyho po vecerech nez spekulovat o vejfuku no :D tak se Jirkovi omlouvam, mel pravdu Kazdopadne me se taky tyhle plochy libi vic, jen podle origo navodu mi prijde uz celkem vystrcena, ja ji dal o cca 1cm hloubeji a stejne mi cuci dost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 dakujem, zo zadu to vyzera prijemne, neprehnane povedal by som ze mame podobny vkus, tiez by som chcel znaky, tu listu na 5te dvere, zatmavenie svetil a koncovku som uvazoval takteiz akurat ze ja zatail len planujem, bohuzial 0 Citovat Odkaz ke komentáři
voitto Odesláno Květen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 2 Jack_Reacher: naprosty souhlas, podle navodu by couhala az moc ven. Rezal jsem i ten natrubek aby sla zasunout co nejvic. 2 feki: spriznene duse asi :lool: btw od planu k realizaci je jen krucek, vsak to prijde, no stress ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 no krocik ako krocik, skor kopa eur ved ta koncovka nejakych 50eur, lista napodobne, 2 znaky 25-30eur, folia netusim, tak 10-20eur, a neviem co este tam mas... inak co ze tak tuzis po xenonoch? :) svieti ti to slabo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
voitto Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Slabe ani ne, spis lip vypadaji :lool: napr barva toho halog svetla moc nesedi k tem namodralym RS LEDkam...ale jak rikas, to uz by byla kopa penez... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 (upraveno) Nadhernej vuz,aj ta barva moc pekna! ;-) A ty xenony pecka!Ja bych uz auto bez natacecich xenonu nechtel! ;-) Upraveno Květen 14, 2013 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Nad tou koncovkou také uvažuji, pokud nedělat experimenty s dvojitým výfukem s falešnou pravou rourou.. U tebe je to ale poprvé, co se mi tato koncovka líbí - o kolik centimetrů jsi ji oproti návodu zasunul? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
voitto Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 2 princes: Diky za kompliment :) btw ty xenony ale asi spatne ctes, zatim pouze vize do budoucna...a asi dost vzdalena :( 2 Stickler: rouru js rizl baj oko, zbylo cca 3.5cm. Navic jsem zkratil i natrubek na koncovce o cca 1cm a nasunul ji co to slo az k tlumici ;) Btw shanim 2cm podlozky pod zadni kola vcetne 50mm sroubu, kdybyste nekdo vedeli o nejakem spolehlivem zdroji... V Ostrave prodava nejmenovany obchod na Hornopolni jeden sroub za 110Kc coz mi prijde neskutecne moc na druhou stranu nechci cinu za 5Kc co se strihne na prvni dire 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Nemas zac!Auto a barva nadherna!Nectu spatne,rikas ze bys chtel xena?Rikam nato-ty xena jsou pecka!Jako ze si je dej a ja ze bych uz auto bez xenu nechtel ;-) Chapisto? ;-) Jinak vetsi kola nebo podvozek neplanujes? Ty jsi z Ostravska? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
voitto Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Jj, ted uz chapu Nejake kratsi pruziny mozna casem jo a vetsi kola by se samozrejme taky libily vic, jen si nejsem jisty jak si se zvysenym odporem poradi pomerne slaby motor a kolik to papne navic. Nejake zkusenosti u tehle motorizace? A ano, js z Ostravy B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Tak to nevim ja mam naftaka ale me u 19tek oproti 15tkam na zimu se zvedla spotreba o 1L uz nejezdim za 4,3 ale za 5,3 :-D Tak to je super!Dojed na sraz ke kice ;-) pokecame ;-) kazda prvni nedele v mesici ve 14hod ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Díky za upřesnění postupu s výfukem ;) Máš klasicky šroubovanou koncovku? Pokud bych do ní šel, asi bych se opičil, protože to fakt nevypadá špatně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
voitto Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Je navarovana ;) Jsem rad ze se ti libi, klidne se opic, nemam na ni copyright Tahle http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/exterierove-doplnky/skoda-octavia-08-koncovka-vyfuku-1-2-tsi-1-4-1-6-mpi-id:7700.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 xenony xenony, kup si prozatím philips blue vision a budeš spokojen..jedině kde vidím, že mají u OII FL vyhodu je to, že se regulují podle zatížení náprav, občas když jsme naložený tak zapomenu hejbat a oslunuji v noci každýho :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Tak to mě trošku zklamalo, svářečku nemám a v servisu si to stejně udělají po svém :( U montované nemám zase jistotu, že při zkrácení bude držet.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
voitto Odesláno Květen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Jak po svem?? Taky js to nevaril sam, delali to v servisu ale jsi u toho a pripominkujes az je to dle tvého gusta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Jo tak :) No, tak uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 ale vyfuk musi dole co? teda aspon pri zvarani, lebo by sa to nedalo zavarit z vrchu... ci? aku ma vyhodu navarovacia? ze drzi na furt? tie srubovacie maju nejaku tendenciu vypadavat alebo sa uvolnit? alebo byt ukradnute nebodaj? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 No já nevím, tady spekuluji jen kvůli tomu zkracování, nicméně měl jsem na své bývalé OII běžné šroubované a bylo to OK - šrouby nebyly vidět, montáž jednodušší a aspoň teplotním ovlivněním, vlivem mísení materiálů, koncovky nerezly. Pokud by držela montovaná i tady bez převažování na pravé straně bez ohledu na zkracování, šel bych do ní znovu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 ak by sato prevazovalo, tak aky je problem srubovaciu koncovku privarit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Vejfuk nemusí dole, jenom dávají občas nárazník dolů nebo pořádně ho přikrejou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
voitto Odesláno Květen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Vyhody nevyhody sroubovaci neumim posoudit a ani js to neresil, navarovaci mi prijde tak nejak vhodnejsi :) A nic se neshazovalo, shora to varene neni ale nemyslim ze to necemu vadi, drzi stopro. Navic byl svar osetreny nejakym protikoroznim nastrikem a zatim dobry ;) A btw neprestava me udivovat kolik jedna "obyc" koncovka vyvola plodne a zajimave diskuze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.