Přejít na obsah

Automycka Express OC Novy Smichov

Doporučené příspěvky

Uz jsem to tu o tech zmrdech psal v Plivarne, ale Automycka Express nebo jaxe ti kriplove jmenujou v OC Novy Smichov, chran vas Buh tam jezdit... nejenze mi odreli na dvou mistech do ty doby netknutou palubku (to jsem zjistil az doma za svetla), ale taky si navysili cenu, i kdyz na netu maji jinou (maji tam malinkym pismem formulku, ze cena zavisi dle pobocky, toho jsem si ale pri objednavce asi jako nikdo nevsim), ale vcera jsem po 3 tydnech pri prudkym brzdeni zjistil, ze ti kreteni vyndali detskou sedacku, coz chapu, jenze ji nedali zpatky, pac zablokovali ten mechanismus. A taxem zabrzdil a mala mi vlitla do moji sedacky zezadu. Nejhorsi je, ze si na nich nic nevemu, bohuzel. Ale mohli zmrdi aspon rict, ze jim to tam neslo, nebo to aspon dat tak, abych to poznal, oni to naopak naraficili tak, aby to nebylo poznat, takze ja 3 tydny jezdil se sedackou jen naraficenou, ktera v sedacce drzela tak, ze nebylo poznat, ze neni pridelana...

Ze to vevnitr vycistili blbe ani nema cenu zminovat. Jenze v tom pritmi v podzemi to proste nebylo videt :( A ze jim to trvalo misto 2 hodin spis 4,5? To mi ani nevadilo :)

Upraveno uživatelem krysarr
Odkaz ke komentáři

Ja osobne jsem jeste nezazil dobre myti od jinych... vazne mam negativni zkusenosti. Tvareji se vetsinou jak kdyz sezrali Salamounovo hovno, efekt myti pokulhava. A to vsude, kde jsem byl. At to bylo na vouchery, kde je clovek uplne povl, tak i pri platbe plny palby... Jak rika Viktor, nejlepsi vec to je. A asi i clovek je o to vice zmlsany, protoze vidi, ze si to udela dobre. Ale to preci nemuze chtit po dalsich!!! :(

Odkaz ke komentáři

Ja to dal do podobnyho ustavu podruhy a naposled. Holt kdyz clovek nema kde myt a ted ani moc cas, rikal jsem si, ze to po zime necham poradne udelat profiky... a takhle to dopadlo. Respektive muzu to umyt na chalupe, jenze tam jezdim jednou za uher, a ted neni ani cas. Prvne jsem mel auto na Chodove, tam to udelali dobre, jenze ted jsem mel akci na Smichove, taxem si rikal, ze to spojim a zkusim... no zase zkusenost. Zkusim to jeste dat na FB, ten myslim maji. Necekam jinou reakci nez ze to smazou, ale treba si to par lidi precte.

A rucni myti treba u pumpy je na prd, kdyz to chci udelat poradne, komplet, trva mi to klidne 4-6 hodin. Jo a to jsem jeste zapomnel, ze se vysrali na prahy zespoda a asfalt na dverich taky zustal... takze asi tak :(

Odkaz ke komentáři

Kamarád tam jednu dobu pracovat cca měsíc. Naslibovali mu hory doly, slušně peněz...

No nakonec za ten měsíc dostal 9čistého a neskutečná dřina vůbec se nezastavil neměl čas na jídlo a dělal 12ky.

Takže u těch co tam makají není žádná motivace to udělat pořádně, tak to nějak ojebou.

Odkaz ke komentáři

tak ono je to jenom o kvantitě, kvalita žádná.........

osobně ted nemám na to taky moc čas, udržuju auto čisté hlavně uvnitř, zvenčí to v tomhle počasí nemá moc smysl, každopádně kdyby někdo měl zájem a neví kam - není problém u mě na zahradě si auto vyčistit dle svých představ, wapku mám, vysavač taky, kryté stání taky..............jsem z kadaně.........

Odkaz ke komentáři

Dakie: tohle byla rychla akce, mel jsem jednu sobotu kousek od Smichova nakou oslavu a auto zasrany jak jetel zvenku i zevnitr, taxem v predvecer udelal objednavku a druhej den to tam hodil... a takhle to dopadlo :( Nejvic me sere ta palubka, s malou se nastesti nic nestalo, ale pri nehode by to byl pruser. Mimo to jsem zjistil, ze mi nekdo trefil pravej zadni roh, jsou jen asi tri mista, kde se to mohlo stat, jedno z nich je tam u nich... ale zase si rikam, ze toho bych si vsim... ale ruku do ohne bych za ne nedal...

zabiak: jj, to se da pochopit, asi to musi byt dost vopruz, jeste v tom podzemi. Beru, ze to nevycisti poradne, i kdyz za ty prachy... ale s tou sedackou me dozrali neskutecne, palubku ani nezminuju. To uz neni ojebavka, to uz je diletanstvi :(

krocan: zlatej clovek! :) Co se me tyka, ja se budu vyhledove stehovat a tam uz moznost umejt auto bude, to je jedna z veci, na ktery se tesim...

Odkaz ke komentáři

tak mam pocit, ze si ve zdibech otevru malou mycku pro kamarady a bude

wapku mam, chemii taky, date si u me nealko, pokecame a bude :D :D :D

uz i ja jsem to chtel udelat :D :D

Beru !!! ;)

@Krysarr - ale no taaaak, strejdo....nevztekej se :)

Ne, bez legrace, asi bych se tam stavil zpatky...tady nejde o poskrabanou pristrojovku...ale kdybys na to vazne musel dupnout...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak mi to nakonec nedalo a napsal jsem mail na vedeni Automycky Express. Asi za tri dny prisla odpoved, az necekane vstricna a hogofogo omluvy a ze ji mam dat blizsi informace s tim, ze mi nabidnou vhodnou kompenzaci... od ty doby 4 dny nic, tak uvidime... O kompenzaci mi neslo, auto uz bych jim do pazour nedal, alespis aby se to tam uz nedelo...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...