Přejít na obsah

Spínačka zapalování

Guest B3RAN

Doporučené příspěvky

Zdravím,

potřeboval bych poradit ze spínačkou zapalování nebo jak to nazvat ale vše vysvětlím (Škoda Octavia 1.8. 20V r.v.97). Můj problém spočívá v tom, že zastrčím klíč do zapalování a chci nastartovat auto zapípá kontrolky zhasnou ale nenastartuji. Nechce mi to vzít klíč zřejmě. Musím tam s ním různě hýbat atd. a pak se někdy povede, že se to nastartuje. Takhle jsem přebral auto ze servisu jelikož jsem ho tam dával kvůli opravě. Šlo mi někam moc napětí a vybíjela se mi baterka. Když jsem tam to auto odvezl vše bylo v pořádku auto na otočení klíčkem nastartovalo bez problému. Jenže elektrikář to zřejmě zničil, když hledal na autě závadu, jelikož auto měl kompletně rozebrané a také mi na něm zničil pár věcí takže auto jsem přebíral sice s odstraněnou závadou ale dalšíma poškozenýma věcma. Servis se k opravě nějak nemá a nějak nechce připustit, že by to byla jeho vina atd. Pouze mi řekl, že to je hold rozbitá spínačka a mam si koupit novou vystříkal to sprejem a chvíli to fungovalo.

Můžete mi poradit ohledně té spínačky? Absolutně nevím jak se to jmenuje a tak nevím pod čím bych to měl hledat atd. Jestli by jste mi sem popřípadě nemohli dát odkaz nebo mi ho poslat na e-mail toho daného produktu abych o tom měl vůbec představu.

Děkuji

Odkaz ke komentáři

No on ten autoservis je prostě hrůza člověk k nim něco dá na opravu a pak tam k nim musí znova, jelikož to neopravili tak jak měli takže pokaždé jen samá reklamace. No já si myslím, že to dodělal i ten elektrikář jak se ve všem hrabal a poničil ostatní věci jenže tohle mu těžko dokážu, že za to může on. A nemůže to taky být vložkou? To ale asi ne když kontrolka na identifikaci klíče zhasne ale po otočení se nenastratuje

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...