Přejít na obsah

Lumi & Laura Sport DSG

Doporučené příspěvky

Já zase něco dokupoval :) - kromě Plastic Trim Dressingu a jednoho hadru beru vše z řady Supernatural a to vč. aplikátorů. Měl jsem žlutý Basic a rozpadl se na hadry po dvou aplikacích Lime Prime. Ten bílý (Supernatural) je oproti tomu jiná liga, tak jsem rovnou další dokoupil do zásoby. :) Naposledy jsem tedy krom "koženýho programu" koupil SN Glass Polish, SN vafl utěrku, SN Plush aplikátor, SN APCčko + SN Carnauba detailer pro dosušení a obnovu SN Hybrid vosku :) Můžu určitě doporučit od Dodo sealant na okna. ;) Obecně je se sealanty těžší práce vzhledem k přípravě, ale stojí to za to.

Na druhou stranu na řádné čištění interiéru je z mého pohledu jasná jednička ValetPro (čističe obecně a hlavně ten Carpet) + teď budu zkoušet Blue Gel na kola. :)

Odkaz ke komentáři

Peknu vybavicku mas :palec: ja takisto skoro vsetko mam radu Supernatural :wub:

Akurat co nemam od DJ je rucnik Mamut a Poorboys naturals look dressing na plasty. Aplikatory mam tiez Dodo a dnes mi prisli akurat tie kefky a tie su Colourlock.

A este ma napadlo pasty mam od Menzerny a aj unasace. Lesticka je takisto Dodo :D

Dodo juice forewer :D

Odkaz ke komentáři

já se taky pochlubím :D mám jenom šampony od doda, na kůži ten supernatural a detailer.

každopádně nákup těch šamponu nelituji, protože fakt vydrží dlouho a úplně jinak to vypadá to samé na kůži...

nějakej tvrdej vosk co byste mě doporučili? že bych jednou vyzkoušel.

Odkaz ke komentáři

Marek parada :palec: ja bych osobne siel do vosku od Doda a to Supernatural Hybrid ;) mam ho na alu kolach uz cca 2 mesiace a zatial super :) len splachnem wapom a spina je prec :D

Edit : na octu pojde kombinacia 2 vrstvy Hybrid a 1 vrstva cisteho SN vosku pre vacsi lesk ;)

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Za sebe vosk Supernatural Hybrid - pěkný vzhled, dobrý výdrž, pěkná aplikace. Ale pod vosk to chce každopádně přípravu! Nicméně ten hybrid lze v pohodě i na okna, takže padá extrémní nutnost drahého sealantu pro super výsledek. Nicméně opět nutná příprava oken před aplikací. Já mám od DJ Clear Mentol - není špatný, ale pro lepší výsledek jsem pořídil ještě ten SN Glass Polish.

Jojo, vše vydrží opravdu dlouho. On i třeba ten sealanat na okna - lahvička pár ml ale díky chytré aplikaci s tím uděláš několik aut.

Výbavičku mám solidní no :) O tom Poorboys hodně lidí mluví, že jsou spokojeni, ale já mám zatím favorita v tom DJ Trim Dressingu. O nějakých sealantech na plasty zatím nepřemýšlím. Nicméně musím řešit něco na venkovní plasty na Evoque - tam DJ moc nefunguje a tak se tomu PB asi nevyhnu. :)

K el. leštičce jsem se bohužel zatím nedostal - leštil mi Stóča před pár týdny a taky myslím používal Menzeru ve třech stupních. Tam asi nic lepšího není. :)

EDIT: Lumi mě předběhl :) Také mám Hybrida na kolech - trošku stylovka, ale je to fajn :) Já dávám dvě vrstvy Hybrida, čistý vosk nemám. Nicméně jsem zvědav na ten SN sealant, který lehce lubrikuje při sušení mamutem a díky Carnaubě ten hybrid obnovuje a vlastně dodává ten lesk jako čistý vosk.. :)

Odkaz ke komentáři

okay, špinavý mikrovlákna mají i využití na výměnu oleje, svíček atd, takže se vše hodí :pivo:

příprava není problém, ale běhat celej víkend kolem čištění auta fakt nebudu :) kde to kupuješ miku?

o leštičce sem uvažoval, ale nikdo z blízká nechce jít se mnou do ní napůl ;)

Odkaz ke komentáři

Na plasty v introsi je Poorboys parada :) akurat som ho raz pouzil na predosly kozenny volant a skoro som nezatocil :D :wallbash:

Na okna mam tiez dodo cleaner a aj sealant ale ten som este nepouzil nakolko mi prisiel pred par dnami :)

Pod vosk pojde Lime prime lite a pod to menzerna pf 2500 a sf 4000 :D

Odkaz ke komentáři

Lumi určitě po Dodo Mentol Cleaneru dej buď Glass Polish nebo alespoň Lime Prime pokud budeš sealantovat.

Marku kupuju to na detailinshop.cz - osobní vyzvednutí mám kousek od baráku, vždy je možnost osobně se zeptat na různé věci a i je nějaká ta sleva, takže za mě dobrý. Akorát ne vždy mají vše skladem a buď je zboží zrovna na cestě nebo se objednává z ciziny.

Hele když vezmeš v úvahu i práci s leštičkou, tak se na autě dá makat klidně týden. :)

Odkaz ke komentáři

Přemýšlím o koupi páry od Karchera do domácnosti, tak bych zabil dvě mouchy jednou ranou. :)

Hele ideálně pokud máš možnost tepovače nebo alespoň vysavače s možností zpětnýho chodu s tepovacím nástavcem. Ale lze samozřejmě i ručně houbičkou/jemným kartáčkem, akorát ředění koncentrátu nebude 1:80, ale řekněme 1:10.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...