tomiq07 Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 to občas neviem ani ja :D Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 fotky na "lovnafte" vo Sverepci? Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 pěkně se o ni staráš, krásná černota Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Stano nie priamo na nom ale kusok za nim je pekny plac, a ako vidno trochu aj na niektorych fotkach radi sa tam nejaky borci tocia na rucnej a pod :D Myš : dakujem za chvalu Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Atomovka Ale vyzera to peckovo Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Vdaka no tak nejak sa tam tie kabliky dat museli :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 (upraveno) Par detailov ^_^ Mal som to v plane uz asi 2 mesiace ale az vcera sa mi to konecne podarilo zrealizovat Nie je to uplne dokonale ale myslim ze moze byt :) A tu je vysledok Na listu pred spolujazdca mam takisto pripravenu nalepku, ale tu nalepim az ked sa trosku otepli :D Upraveno Duben 16, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 nerad haním, ale je to hrozný Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 V pohode :) co sa ti na tom nepaci ? :) logo alebo celkovy napad ? Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 celkový nápad je v pohodě i nápis na přední lištu u spolujezdce, ale to provedení loga je příšerné ;) určitě půjde někde udělat lepší. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Jj myslel som si :D logo nie je bohuzial 100% zhodne s originalom nakolko ten sa mi nepodarilo zohnat v optimalnom rozliseni a formate pre ten program v reklamke :( ale je to len nalepka a da sa strhnut vzdy :) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Napad je podla mna super a z dialky to vyzera paradne, len ako som ti pisal, tak to pismo je trochu divne, to treba podla mna prerobit, aby to bolo ako origos. Mrknem na ten Coredraw, ked budem mat cas ;) Inak ten kontrast, strieborna lista a cierne logo, sa mi paci Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 (upraveno) Vdaka ;) jj uz som rozhodnuty ze si za to sadnem a skusim nejak prekonvertovat original logo z nejakej fotky a dat ho vyrobit :) A aj mne sa to pozdava cierna nalepka na striebornej liste takze farbu by som nechal teda taku istu Upraveno Duben 16, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Co udelat hlinikovou plaketku jako dela Benet a nechat do ni logo vygravirovat laserem? Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Jj, vyzera to pekne, aj to pretiahnute L je super, len ostatne pismo je trochu male a take...ako by som to povedal...nevyrazne, nedorobene Farba moze zostat, no skusil by som este mozno dat vytlacit aj par nalepiek v nejakej tmavo sedej, aby to zas moc nekricalo, nakolko ich budes mat na vsetkych dverach a aj pred spolujazdcom a vyskusat ako to bude vyzerat. Aby to bolo take menej napadnejsie ;) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Sirmike : plaketku nechcem len cisto napis ale vdaka za tip :) Zajtra si k tomu sadnem a skusim cosi vycarovat :D Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Tak potom to nechat z hliníku vyřezat na laseru :) Myslím, že budeš mít někoho v okolí, kdo se tím zabývá, případně by to snad zvládli v Pajrovi (dělá ochranné lišty pro ŠA a třeba i ty plakety pro Benet). Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Keby ma to napadlo skor tak by som to dal vypalit laserom priamo do list ked som ich mal vymontovane Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Co mám zkušenost tak nevím, jak by to do toho plastu dopadlo. Já osobně bych byl pro variantu nedávat nápisy na všechny lišty, ale pouze na tu před spolujezdcem. Pokud by ses tak rozhodl, šlo by to zpětně pořešit. :) BTW Ale to že lišty už máš v tapecech, dodatečnému gravírování nebrání. Jen bych to nejdřív zkusil na nějaké staré liště z vrakáče. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 (upraveno) Tak praveze by som chel aj na dverovych listach tie loga :) a gravir by bol super ale ked to budem chcet niekedy odstranit tak jedine len s novymi listami :D takze zatial asi ostanem pri variante nalepiek a casom uvidim :) Upraveno Duben 16, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Souhlas s ostatními, lumi :) Je to hezké, no nedotažené, zmíněná tmavě šedá varianta by taky nevypadala zle Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Lumi,me se to zamlouva ;-) ja premyslel nad napisem na tu listu pred spolujezdcem jen,takovej malej detail ;-) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 (upraveno) A u s2 nápis na liste u spolujezdce je vypalenej laserem? Upraveno Duben 17, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 (upraveno) Marek myslim ze Sup to ma nalepene :) Inak konecne po cca 3 hodinach sa mi podarilo spravit origo logo v tom blbom Coreldraw-e Co na to hovorite ? Upraveno Duben 17, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 z toho podle me vyleze stejny logo :( Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Dufam ze nie nakolko to prve vypadalo takto Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Ale,furt ho nebalamunte!Mas to super Lumi ;-) I tak,Udelal jsi hodne a jeste velkej krok bude!Fakt super,me se paci ;-) Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Tady jsem to prevedl do SVG, v krivkach se neorinetuju, tak kdyztak mi napis jakej format potrebujes ;) je to vektor, takze kdyz si to prizoomujes, kvalita je porad stejna. edit: aha, nejsem opravnen nahravat :( link: http://uloz.to/xHrquXrC/lak-svg Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 (upraveno) Vdaka ale to je presne to logo ktore uz mam. Ja potrebujem to co som postol o par prispevkov vyssie. Inak ja robim so suborom .cdr ale aj to od teba mi otvorilo V prilohe je originalny napis podla ktoreho chcem to logo :) Upraveno Duben 17, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 myslis to s tim snizenym L? no je to vektor jako vektor :D edit: nemas ciste nahodou nekde bitmapovej obrazek (bmp, jpeg, png atd..)? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky