lumi Odesláno Duben 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 (upraveno) Ano :) ked to budem mat pisnem ti SZ ;) Edit: Marek ak by si chcel aj ty bez toho ,,octaviaclub,, napis mi mail tvoj do SZ ;) Upraveno Duben 20, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Teeda to se rekne predsedovi ze to chcete bez napisu OC :D :D :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 :lool: vtipalek :D Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 :lool: vtipalek :D :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Mensi nakup pre cernotu Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Dodo parada :) Mas ten Supernatural Leather a Sealant? Koupil jsem to kdyz mi dosel Colourlock a velka pecka. Sedi mi vic nez ten CL. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Jasne ja len Dodo :) ano mam ten cleaner aj sealant supernatural a nemenil by som vacsinou mam vsetko od DJ a nehodlam prejst k inej znacke ;) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Na kůži je supr dodo no Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Já zase něco dokupoval :) - kromě Plastic Trim Dressingu a jednoho hadru beru vše z řady Supernatural a to vč. aplikátorů. Měl jsem žlutý Basic a rozpadl se na hadry po dvou aplikacích Lime Prime. Ten bílý (Supernatural) je oproti tomu jiná liga, tak jsem rovnou další dokoupil do zásoby. :) Naposledy jsem tedy krom "koženýho programu" koupil SN Glass Polish, SN vafl utěrku, SN Plush aplikátor, SN APCčko + SN Carnauba detailer pro dosušení a obnovu SN Hybrid vosku :) Můžu určitě doporučit od Dodo sealant na okna. ;) Obecně je se sealanty těžší práce vzhledem k přípravě, ale stojí to za to. Na druhou stranu na řádné čištění interiéru je z mého pohledu jasná jednička ValetPro (čističe obecně a hlavně ten Carpet) + teď budu zkoušet Blue Gel na kola. :) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Peknu vybavicku mas ja takisto skoro vsetko mam radu Supernatural Akurat co nemam od DJ je rucnik Mamut a Poorboys naturals look dressing na plasty. Aplikatory mam tiez Dodo a dnes mi prisli akurat tie kefky a tie su Colourlock. A este ma napadlo pasty mam od Menzerny a aj unasace. Lesticka je takisto Dodo :D Dodo juice forewer :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 já se taky pochlubím :D mám jenom šampony od doda, na kůži ten supernatural a detailer. každopádně nákup těch šamponu nelituji, protože fakt vydrží dlouho a úplně jinak to vypadá to samé na kůži... nějakej tvrdej vosk co byste mě doporučili? že bych jednou vyzkoušel. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 (upraveno) Marek parada ja bych osobne siel do vosku od Doda a to Supernatural Hybrid ;) mam ho na alu kolach uz cca 2 mesiace a zatial super :) len splachnem wapom a spina je prec :D Edit : na octu pojde kombinacia 2 vrstvy Hybrid a 1 vrstva cisteho SN vosku pre vacsi lesk ;) Upraveno Duben 24, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Za sebe vosk Supernatural Hybrid - pěkný vzhled, dobrý výdrž, pěkná aplikace. Ale pod vosk to chce každopádně přípravu! Nicméně ten hybrid lze v pohodě i na okna, takže padá extrémní nutnost drahého sealantu pro super výsledek. Nicméně opět nutná příprava oken před aplikací. Já mám od DJ Clear Mentol - není špatný, ale pro lepší výsledek jsem pořídil ještě ten SN Glass Polish. Jojo, vše vydrží opravdu dlouho. On i třeba ten sealanat na okna - lahvička pár ml ale díky chytré aplikaci s tím uděláš několik aut. Výbavičku mám solidní no :) O tom Poorboys hodně lidí mluví, že jsou spokojeni, ale já mám zatím favorita v tom DJ Trim Dressingu. O nějakých sealantech na plasty zatím nepřemýšlím. Nicméně musím řešit něco na venkovní plasty na Evoque - tam DJ moc nefunguje a tak se tomu PB asi nevyhnu. :) K el. leštičce jsem se bohužel zatím nedostal - leštil mi Stóča před pár týdny a taky myslím používal Menzeru ve třech stupních. Tam asi nic lepšího není. :) EDIT: Lumi mě předběhl :) Také mám Hybrida na kolech - trošku stylovka, ale je to fajn :) Já dávám dvě vrstvy Hybrida, čistý vosk nemám. Nicméně jsem zvědav na ten SN sealant, který lehce lubrikuje při sušení mamutem a díky Carnaubě ten hybrid obnovuje a vlastně dodává ten lesk jako čistý vosk.. :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 okay, špinavý mikrovlákna mají i využití na výměnu oleje, svíček atd, takže se vše hodí příprava není problém, ale běhat celej víkend kolem čištění auta fakt nebudu :) kde to kupuješ miku? o leštičce sem uvažoval, ale nikdo z blízká nechce jít se mnou do ní napůl ;) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Na plasty v introsi je Poorboys parada :) akurat som ho raz pouzil na predosly kozenny volant a skoro som nezatocil :D Na okna mam tiez dodo cleaner a aj sealant ale ten som este nepouzil nakolko mi prisiel pred par dnami :) Pod vosk pojde Lime prime lite a pod to menzerna pf 2500 a sf 4000 :D Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Lumi určitě po Dodo Mentol Cleaneru dej buď Glass Polish nebo alespoň Lime Prime pokud budeš sealantovat. Marku kupuju to na detailinshop.cz - osobní vyzvednutí mám kousek od baráku, vždy je možnost osobně se zeptat na různé věci a i je nějaká ta sleva, takže za mě dobrý. Akorát ne vždy mají vše skladem a buď je zboží zrovna na cestě nebo se objednává z ciziny. Hele když vezmeš v úvahu i práci s leštičkou, tak se na autě dá makat klidně týden. :) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Mas vyskusany Lime Prime na okna ? :) Ja som obzvlast zvedavy na APC ( total wipe out ) co urobi s relativne cistymi plastami v introsi ;) inak da sa pouzit aj na koberec podlahy ? :) Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Tak pokud máš okno řádně odmaštěné a ideálně připravené i tím Mentolem, tak LP není problém. :) Ale úplně ideální Mentol > Glass Polish > sealant.. Hele APC chci teď o víkendu zkusit na motor.. Tam jsem se zatím ještě v rámci detailingu nedostal :) http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=300197 Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Ja ti neviem ale wapkovania motoroveho priestoru sa trochu dost bojim A je teda APC vhodne aj na ten koberec ? :) Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 No on newapkuje, ale jede suchou páru ;) APC asi něco udělá, ale doporučuji Valet Pro Carpet Cleaner.. Hodně muziky za málo peněz, veliký poměr ředění, takže dobrá výdrž balení. ;) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 A postup resp. cistenie toho koberca s tym Valet Pro je ake ? :) Jj az ted kukam ze to je para :) len taku moznost ja nemam :( Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Přemýšlím o koupi páry od Karchera do domácnosti, tak bych zabil dvě mouchy jednou ranou. :) Hele ideálně pokud máš možnost tepovače nebo alespoň vysavače s možností zpětnýho chodu s tepovacím nástavcem. Ale lze samozřejmě i ručně houbičkou/jemným kartáčkem, akorát ředění koncentrátu nebude 1:80, ale řekněme 1:10. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Vdaka za info ;) ked budem mat naladu a hlavne cas trosku sa pobavym aj s kobercom :) Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Jo, to chce mít na to zrovna chuť :) Něco jako já a detailování toho motorového prostoru :) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Motor mozes kludne vywapkovat, len si radsej zakry poistky a baterku nejakou foliou ;) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Kyselinka dik za tip ;) ale wapkou tam radsi nepojdem :D Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Kludne mozes, moj si uz tym presiel :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 vapkovat motor fakt ne... každopádně ta horká pára dobrej nápad, k tomu přístup mám :) jinak tu RS4 pěkně vyčistil, krásnej návod pro místní bazary :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Kluci, řešte to pls v detailingový sekci ;) Pak se tu rozjíždí několikrát stejný diskuze ;) Díky. P.S. Wapkuju motor a zatím se mi nestalo, že bych nenastartoval... Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 (upraveno) Dakie dik za tip o tom wapovani motora :) Pripadne mozes prispevky presunut do detailingu :) Upraveno Duben 25, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky