Přejít na obsah

podsvietenie ovladaca okien

bezuch

Doporučené příspěvky

Zdravim, mam taky problem, ze mi nefunguje podsvietenie ovladacov okien na soferovych dverach. Podsvietenie na ovladacoch spatnych zrkadiel funguje normalne. Led -ky som premeral, tie su ok. Stretol sa s tym niekto? Alebo mam postupne rozbalovat kable, ci nebude niekde seknuty? Dakujem.Martin

Odkaz ke komentáři

No pokud jsi proměřoval ledky v panelu ovladače, tak jseš alespoň trochu schopnej to dohledat.

Já bych začal rozebráním toho panelu a nalezením napájení +/- a odzkoušením samotného podsvícení buď na externím zdroji nebo připojením napřímo na autobaterii. Poradil bych který piny to jsou, ale už si to nepamatuju (rozhodně jsou hned vedle sebe). Měl jsem to taky na stole když jsem dělal bílý podsvícení na externím zdroji.

Pokud bude svítit, tak jdi ve dveřích po drátech co vedou na příslušný piny. Asi nejhorší na tom je to rozebírání dveří pokud je to v kabeláži :wallbash:

EDIT: Tak jsem pohledal ve schématech a mělo by být pin 12 + a pin 11 -, + i - jsou propojeny někde ve dveřích řidiče i s ostatním napájením podsvícení (ovladač zrcátek), tak to musí bejt někde v těch dveřích. Přes nic jinýho to nejde.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...