Přejít na obsah

Klakson = houkačka - výměna jednotónové za dvoutónovou

Doporučené příspěvky

Pokud už to tady je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem to.

Otec má OII FL MR2013, má tam jednotónovou houkačku a chce dvoutónovou. Tu jsme objednali přes aukro za 350,- dohromady za oba díly. Díval jsem se, že se dají namontovat tak, že se vytáhnou mlhovky a za nimi je na to místo. Akorát jedna se dává za jednu mlhovku a druhá za druhou. Teď tam má jen jednu houkačku a předpokládám, že i jednu kabeláž. Je to tak, nebo je na druhé straně připravený konektor, akorát tam není ta houkačka? Pokud tam ta příprava není, stačí jen dotáhnout paralelně kabely od té současné houkačky? Plus samozřejmě dát správný konektor.

Odkaz ke komentáři

Pokud už to tady je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem to.

Otec má OII FL MR2013, má tam jednotónovou houkačku a chce dvoutónovou. Tu jsme objednali přes aukro za 350,- dohromady za oba díly. Díval jsem se, že se dají namontovat tak, že se vytáhnou mlhovky a za nimi je na to místo. Akorát jedna se dává za jednu mlhovku a druhá za druhou. Teď tam má jen jednu houkačku a předpokládám, že i jednu kabeláž. Je to tak, nebo je na druhé straně připravený konektor, akorát tam není ta houkačka? Pokud tam ta příprava není, stačí jen dotáhnout paralelně kabely od té současné houkačky? Plus samozřejmě dát správný konektor.

Tiez som dorabal a je tam len kabelaz na lavej strane ja som ich nechal obidve na lavej strane a len prepojil kablom.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Zdravím, měl bych jeden dotaz. Mám OII MR 05 elegance a moje houkačka má takový nepříjemný vysoký zvuk. Jelikož se jedná o výbavu elegance mám dvě houkačky na každé straně jednu. Můj otec má stejný rok a stejnou výbavu a zvuk jeho houkačky je takový libozvučnější. Domníval jsem se tedy že mi jeden klakson odešel. Sundal jsem tedy plasty u mlhovek a šáhl na každý klakson rukou, abych zjistil který nefunguje. Překvapení pro mě bylo, že rezonovaly oba tzn. že jsou oba v pořádku. Chtěl bych se tedy zeptat co mám udělat abych měl lepší zvuk houkačky. Jestli mám jeden klakson vyměnit za hluboký ton atd. Děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...