Přejít na obsah

JoeLův šmoula

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni.

Tak jsem se stal majitelem vozu Škoda Octavia kombi, 1.9 TDI, 74kw, 2001, 4x4, ASR, ESP (vypínatelné), climatronik, vyhřívané sedadla, černá kůže, el. sedadlo řidiče, el. zrcátka, el. okna, el. šíbr, 15" originální Škoda alu kola, xenony...volant nechám přešít, je hrozně "použitý" :D

Teď je šmoula v servisu na výměnu oleje a ostatních kapalin, výměna čepů a stabilizačních tyčí a měl dokonce i prasklou zadní pružinu. Zítra by mělo být vše hotovo, tak můžeme začít malinko upravovat :) Asi bych začal zvýšením výkonu a potom zbytek. 74kw sice není úplný lenoch, ale v některých situacích by se pár koníků navíc hodilo :) Co by jste doporučili?

Fotky jsou hned po příjezdu domů po koupi..

post-29751-0-45463900-1371562020_thumb.jpg

post-29751-0-56102200-1371562056_thumb.jpg

post-29751-0-87209600-1371562098_thumb.jpg

post-29751-0-42332300-1371562154_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky za přivítání ;)

Ten volant je fakt katastrofa..ve skutečnosti je to mnohem horší, než na foto :D Bude nový, černá perforovaná kůže. Co mě teda ještě zaujalo, jsou modré pásy..to jsem ještě neviděl :)) a na těch křeslech jsem seděl 300km v kuse a musím říct, že super! :)

Když už jste psali trysky..máte nějaký zajímavý odkaz, kde se dají sehnat pro můj motor? Jinak chip jsem se dočetl, že nejlépe TDIfun ;)

Odkaz ke komentáři

Hezká.... Vítej

Celkem slušná výbava ;)

Mám podobnou výbavu a kožený sedadla je paráda.El. nastavení sedačky zrovna tak,žádný zdlouhavý nastavování sedačky při výměně řidičů-jen tlačítko a je to :) :palec:

Co se týče toho modrýho volantu a pásů bych se taky připojil pro výměnu za černou klasiku.Nějakej šmoula se fakt vyřádil.... :P

A nakonec 4x4 - ze svýho auta vím,že to je super pomocník v zimě i při jakýmkoliv marastu :palec:

Hlavně ať dobře jezdí a dělá radost B)

Odkaz ke komentáři

Kluci vzdyt to neni rotacka!!! Zadny trysky tam nepotrebuje zatim :rolleyes:

Jde o to kolik od toho cekas myslim ze by ti ale pro spestreni stacilo nejakych 140 PS? To Fun dela bezne upravou softu. Kdyby by si pak chtel vice, tak je vzdy samozrejmne moznost, napriklad vely IC, vetsi turbo, a k tomu az pak potrebujes vstriky ;)

Nevahej a kontaktuj Funa :palec:

Jo a samozrejmne klasika, vitame te tu vsichni! Auto je moc dobry zaklad a co vidim dobre vybaveny, barva sice neni muj salek kavy, ale kazdymu to sve kafe :lol:

Upraveno uživatelem luigi5
Odkaz ke komentáři

Je to tak, to sedadlo v el. je prostě paráda (dokud funguje :D )

Volant chci určitě černý, pásy taky (už ty modré nabízím na výměnu za černé)

Taky jsem si říkal, že to nejdříve zkusím s chipem a pak podle potřeby vstřiky

A k barvě vozu...nevybíral jsem podle barvy, to se přiznám :) Ta modrá mi taky nesedí. Ale až bude vypadat tak, jak bych rád, přijde na řadu celolak..buď bílá perleť nebo tmavě šedá ocel a nejlépe matná :))

Kola bych tam nejradši viděl 18", ale přece jen bydlím v mírném terénu, ne ve městě, tak tam přijdou asi max 16". Chtěl jsem i pěkný výfuk, ale jak jsem se dočetl, nemá to moc na naftalína smysl co? ))

Odkaz ke komentáři

Tak jsme se vrátili ze servisu. Nebyla to žádná tragédie, ale ještě nás pár zásahů čeká. Teď byly vyměněny provozní kapaliny vč. oleje v haldexu, spousta čepů, stabilizační tyče, zadní pružiny, klínový řemen..

A čeká nás mimo jiné výměna předních tlumičů a brzd, oprava aut.naklápění světel, montáž chladiče nafty a snad už jen pár drobností...a potom trysky, turbo a chip :)))

Odkaz ke komentáři

Jojo měnilo se to i s pytlem ale volant byl v autě už po předchozím majiteli, takže ti nepovím ani kolik stál a ani kde se kupoval.. Jediný co vim že byl uplně novej :D A nebo kup ten samej co máš zas obšitej kůží a nemusíš řešit airbag :) Někde jsem i viděl že obšívaj na zakázku asi za 1200Kč nebo tak něak řekneš si přesně jak ho chceš mít oni to ho vyroběj a udělaj výměnou za tvůj starej věnec s tvym doplatkem cca kolik sem ti napsal :) Zkusim někde najít odkaz na tu firmu :pivo:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...