Dobby Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Jsem 17ti letý student který na své první auto teprve čeká a tak bych vám rád ukázal alespoň mazlíka naší rodiny ;) Vyrobena 2006 a na podzim dotažena k nám z Německa s poctivými 160 000Km po prvním majiteli, klasická 1.9 TDI 77Kw s výbavou Elegance a aktuálně natočenými 175 000 km. S maxidotem, ESP, zadními park. senzory,dešťovým a světelným senzorem, vyhřívanými předními sedačkami, xenony, koženým multifunkčním volantem, dvouzónovou klimou atd. Plánovanými úpravami jsou hlavně ty které mi taťka dovolí, protože on má auto rád sériové ale já tam vidím hodně změn a úprav které by jí alespoň trošku odlišili od ostatních, snad v blízké době budou nové znaky, jiné koncovky výfuků ( nejspíš z RS) a doufám že nějaké lakování plastů ( hlavně v motoru) a lak brzdičů :) Jediná změna oproti sérii je zatím bohužel jen malá octa na palubovce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas4X4PD Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Máte to pěkné chlapi, ty koncovky a nové znaky budou bomba :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Ahoj,je šik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobby Odesláno Červen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Ahoj,je šik Čau, ahoj ;) díky moc Máte to pěkné chlapi, ty koncovky a nové znaky budou bomba :-) Dík snad budou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Pěkná v podobném stavu jsem já dovezl tu svou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobby Odesláno Červen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Pěkná v podobném stavu jsem já dovezl tu svou Díky ;) celkem se těším na výsledek té tvé přestavby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 A mám tu vekovú konkurenciu . S autom to máme asi tak isto,otec furt nadáva,že čo furt vymýšľam,že nebudem nikdy spokojný,ale nakoniec sa mu to ľúbi a sme obaja spokojní :) . Veľa šťastných kilometrov a hlavne dovolené úpravy od tatka :D . Ktorý mesiac si sa presne narodil? (to len pre info,či si mám zmeniť podpis :lool: ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 se mě vždy líbí poctivý kilometry, jak to člověk může vědět když to nemáte přímo z MB popřípadě od důvěryhodného známého. je pěkná a plně komfortní výbavička. ať slouží vaší rodině. někdy lepší obyčejná seriovka než nějaké tuningy :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 (upraveno) Pěkná, jen za mě ta 1. změna teda ne, to autíčko patří na poličku, ne na palubku Upraveno Červen 18, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Souhlasim s vevcou to auticko z palubky pryc jinak pekna a drzim palce s upravama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Jak pisou kluci... ...auto u palubky pryc a osobne bych se vyhl lakovani v motoru! Spis bych udelal to co chces tzn. to at se trochu odlisi Kazdopadne vypada super a tak preju hodne stastnych KM a taky hodne uprav. A neboj casem se to podda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 se mě vždy líbí poctivý kilometry, jak to člověk může vědět když to nemáte přímo z MB popřípadě od důvěryhodného známého. je pěkná a plně komfortní výbavička. ať slouží vaší rodině. někdy lepší obyčejná seriovka než nějaké tuningy :-) Presne tak. Ked som hladal Superb a Passat, od roku vyrobu 2009, tak kilometre sedeli na 1 z 10. Serviska OK, ale co sa clovek docita pri VIN je uz vec ina, bohuzial. Ale samozrejme nech sluzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Jestli ti muzu poradit, tak si ty prachy setri a v 18ti si kup svoje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 :lool: taky možnost. i když za to lakování a ty kocovky bude tak řidičova sedačka, ale je to základ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobby Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 A mám tu vekovú konkurenciu . S autom to máme asi tak isto,otec furt nadáva,že čo furt vymýšľam,že nebudem nikdy spokojný,ale nakoniec sa mu to ľúbi a sme obaja spokojní :) . Veľa šťastných kilometrov a hlavne dovolené úpravy od tatka :D . Ktorý mesiac si sa presne narodil? (to len pre info,či si mám zmeniť podpis :lool: ) Díky moc ;) mám to podobně :D jsem duben 96 _____________________________________________________________________________________________ Na poličce je model jiný :D mě se to tam celkem líbí ;) ale díky za názor .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Ahoj, vítej na fóru. Pěkná Octavka . U toho autíčka nejde ani tak o to, jestli se líbí nebo nelíbí, ale že v případě nárazu a vystřelení airbagů to může být velice nebezpečná věc. Pamatuju si, že na to na přednášce bezpečnosti někdo ze Škodovky výslovně upozorňoval, protože mají zkušenost s tím, že si to někdo přilepil přímo na šev airbagu a nedopadlo to dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobby Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Ahoj, vítej na fóru. Pěkná Octavka . U toho autíčka nejde ani tak o to, jestli se líbí nebo nelíbí, ale že v případě nárazu a vystřelení airbagů to může být velice nebezpečná věc. Pamatuju si, že na to na přednášce bezpečnosti někdo ze Škodovky výslovně upozorňoval, protože mají zkušenost s tím, že si to někdo přilepil přímo na šev airbagu a nedopadlo to dobře. aha .. tak ale tady by to airbagu vadit nemělo ne ? tam žádný není .. ale jinak díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 az tim autickem dostanes do hlavy budes rikat neco jinyho :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Pěkný kousek, výbava skoro stejná jak moje. Jen já nechtěl xenony a spíš hledal kousky s předníma parkovákama. Koukám, že jste si s barvou modelu nelámali hlavu :D Já hledám černou a nemůžu už nikde sehnat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobby Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 az tim autickem dostanes do hlavy budes rikat neco jinyho :( :( Myslíš že poletí ikdyž není na airbagu ?? :( Pěkný kousek, výbava skoro stejná jak moje. Jen já nechtěl xenony a spíš hledal kousky s předníma parkovákama. Koukám, že jste si s barvou modelu nelámali hlavu :D Já hledám černou a nemůžu už nikde sehnat :( Díky ;) me se líbí spíše xenony barvou měla být světle modrá ale po dlouhém hledání za tuhle cenu byla tahle jasnou volbou tvoje černá taky hodně pěkná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 To si pis ze poleti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Auto ti odletí a když tě trefí "šikovně" do hlavy, tak už ti to bude jedno... Tatík svého času vozil v autě u budíků malý prasátko pro štěstí. Po nehodě se dostalo jaksi ven a prostřelilo čelní sklo. Od té doby už nic nevozil. Ale auto (velký) hezký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobby Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Áha .. tak díky moc ;) hned zítra ho sundám dolů .. dřív se s autí neuvidím .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Tak to mysleli všichni co to psali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Jako mě se xenony líbí, ale bál jsem se problémů. Takhle mi už 2x praskla žárovka, tak jsem si ji prostě vyměnil a je po problému :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Octavka je pěkná a se slušnou výbavou new znaky a RS koncovky ji budou slušet Jako mě se xenony líbí, ale bál jsem se problémů. Takhle mi už 2x praskla žárovka, tak jsem si ji prostě vyměnil a je po problému :) S xenonama právě není žádnej problém. Mají nesrovnatelně větší životnost (bez problému vydrží přes 150tis. km) a o světle ani nemluvě. To je právě problém halogenů, že pořád musíš měnit žárovku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobby Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Souhlasím, svítivostí je to nesrovnatelné ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Tak tak, u xenonu, nikdy žádný problém, u nikoho koho znám, jako jo pár lidí na foru asi už výbojky měnily, ale vzhledem k ceněn dají se sehnat origa do 500,- kus což je cena 2ks lepších nightbreakerů, aby to aspon trohu svítilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobby Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 kámoš už je mají na oktávě 330tis. Km bez výměny a svítí pořád luxusně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 110 tisíc a odešla jedna vybojka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.