MONTY350Z Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 (upraveno) Tak pánové, včerejším dnem jsem se po 3/4 roce vrátil zpět mezi vás... Volba padla na neodolatelnou nabídku v podobě kratke Octavie 1 motor: 1.9TDI 66kw ALH rok výr.: 2003 najeto: 97000km (!!!NESTOCENO!!! a rikejte si co chcete ) barva: šedá stone výbava: Business úravy: ABSOLUTNĚ ŽÁDNÝ - NEB JSEM ASI ZA TEN 3/4 ROK ZFOTROVATĚL a navíc potřebuju pro novou rodinku použitelný auto a ne nějakou leštěnku Samozřejmě drobné nedostatky to auto má vzhledem ke stáří 10let...v nejbližší době mě potká uložení ramen, olej a všechny filtry, ale s tím se počítalo. Jediné co asi jako "úprava" proběhne bude výměna toho co "odejde" za pokud možno odolnější...jinak si naplno s novou přítelykní a jejím svištěm užívám ten obrovskej kufr a klepu se na každou jízdu Upraveno Červen 18, 2013 uživatelem MONTY350Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Luxusní volba panáčku ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 A pak že nerostou. S tim jezdila nějaká ženská jednou tejdně na nákup, né? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 spooky: už kdysi se mi ta barva libila, ale byla místo toho cayennka a když mi znamej nabídl tohle...nebylo co řešit MarekRS: nene je to po pánovi, který s tím dvakrát do měsíce jel prahu a jednou ročně chorvatsko za ty prachy...jsem to prostě vzít musel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Jsem rád pane že jsi zase z5 Nahoď více obrázků ať ti to můžeme pořádně zdrbnout Monťáku ať ti okta slouží a mnoho šťastných km bez nehod Jooo a hodně elánu do ůprav,protože pokud ty jsi zfotrovatěl tak já dědkovatím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Vítej zpět ! Moc dobrá volba !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Absolutně žádný úpravy Jen dám fólie, aby na děti nesvítilo sluníčko. No a když už jsem v tom, tak ještě ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Vítej zpět , octule vypadá pěkně, ale chce to víc fotek ;) . Jinak přeju spoustu bezporuchových a pohodových kilometrů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Absolutně žádný úpravy Jen dám fólie, aby na děti nesvítilo sluníčko. No a když už jsem v tom, tak ještě ... ...tak to je přesně ono......tak to začíná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Pěkná ale nebude pro rodinku malá? A nenapsal si kolik tě ten mazel stál. Jinak kdyby sis to chtěl rozmyslet prodávám svojí stříbřenku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 (upraveno) hoší vyšla na rovnou 100 ;-) díky tomu jsem neměl o čem přemýšlet a úpravy opravdu nebudou...fotky nahazim až budu mít volno...ale je to obyč Business...maxidot, tempomat, 4xokna, zrcátka, climatronic. jediné co by se mi líbilo je kvuli mojí Míše parkovák a kvuli mě xenony No dobřeeee.....jediný co na ní v dohledné době přibude bude nálepka "Baby on board" a možná se jí nechám jen folie ale to ne kvuli vzhledu, ale čistě prakticky. a možná jen odstraním nápisy a chromy z auta Živočichu fakt fotrovatím...nejlepší odpoledne jaký jsem letops zažil bylo s mrňousem v bazenu a pro rodinku je octa akorat ;) ...dve sedačky se dozadu vejdou, kufr to má na kočárek a věci na dovolenou taky dost rozměrný...prostě jen spokojenost. Upraveno Červen 19, 2013 uživatelem MONTY350Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Tak to je hodně luxusní cenovka :-O Každopádně je to kočka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Rikam...jakmile prisla nabidka nebylo nad cim vahat. OI jsem chtel misto FII a kdyz jsem uvidel tohle...byla to laska na prvni pohled. Jinak dnes objednany "TT" puky do ramen, kotouce a desticky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Hoši vy mi dáváte...v noci jsem z vás měl vedrem noční můry a teď řeším několik životních otázek... 1) Lišty..........černý lesk....barva auta....nic 2) zadní světla...celočervená...černo-červená čekám konstruktivní nápady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Celočervené lampy budou luxus . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Hoši vy mi dáváte...v noci jsem z vás měl vedrem noční můry a teď řeším několik životních otázek... 1) Lišty..........černý lesk....barva auta....nic 2) zadní světla...celočervená...černo-červená čekám konstruktivní nápady ......absolutně žádné úpravy..... ya mne červená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 (upraveno) Rikam, ze z vas mam nocni mury :-D Zivocich: tohle upravy nejsou prece zadny :-D Asi budou celocerveny...je to takovy moje poznavaci znameni...minulou octu to potkalo...fabii to na chvili potkalo...tak je rozhodnuto:-D a listy? Vecer mozna nahazim nejaky fotky na prani... Upraveno Červen 21, 2013 uživatelem MONTY350Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Lišty do barvy a světla tmavý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Lišty jedině černý lesk :lool: Mám a nevolil bych jinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 MarekRS: dik...to jsem potreboval slyset...hlavne se bojim toho ze by i ty kopyta lakyrnicky nechytli odstin :-\ Miro: svetla tmavy ne...a kdyz tak jen blinkr a zpatecku a to uz tu xkrat bylo jinak dnes objednan parkovak a antena ala audi :-D ale porad nebudou upravy :-D ZADNY!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Vždycky když vidim Octavii s lištama v barvě, tak mi to příjde jako maskování něčeho, co zamaskovat nejde. Něco jinýho je, když je to tmavá barva (zelená, modrá, černá). Nevim jakej na to máš názor. Anténa bude tato? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Maro asi stejny jako ty... Dneska jsm potkal stounku s listama v laku a NE...cerna bude. Jj antenu tuhle ale je to jen plast jako zaslepka ;-) Jinak kdyby nahodou nekdo u vas resil proc pri hlasitejsim radiu chrasti spolujezdcovi dvere, presvedcete se nejdriv ze v nich vase milovana polovicka nenechala slunecni bryle :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 jinak slibované fotky...hlavně si prosím povšimněte vážení kolegové těch kilometrů a jako poslední fotka, taková jedna dálniční cestovní pro názornou ukázku kolik je v octavii místa :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 (upraveno) aneb když si miláčkové v neděli navečír schrupnout..."táta" ladí octuli edit: jo a na zadním okně přibyla nálepka "dítě v autě" :) Upraveno Červen 23, 2013 uživatelem MONTY350Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 nebudu upravovat, nebudu upravovat... taky si to furt říkám a furt tam něco ... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 to nejsou úpravy...jen decentní odlišení ještě nasadím plech pod motor, sundám nápis zezadu, lišty, mřížky, maska a pár dalších drobností přijdou do černého lesku a folie kvuli mrňousovi(samozřejmě i na předek )...nic víc to auto fakt nedostane ;) no dobřeeeee.......když už bude plech pod motorem tak popřemýšlím o podvozku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Jasně my to chápem, pořád je to jen decentní vylepšení, ale úpravy to nejsou žádný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Ne...kola zustanou ty se mi libi maximalne se nalakuji nelestene plochy a podvozek me na 100tis asi stejne potka takze se koupi neco o 35mm jen a prdim na to...nejvetsim zasahem budou folie a lakovani blbosti. Nejhorsi je ze se porad utvrzuju ze tehle 5 veci staci a podvedome kdyz milackove usnou brouzdam netem a shanim interier a xenony a tohleto a tamhleto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 ...já to říkal! Néééé nebudu upravovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Misaku, presne na tvoji reakci jsem se tesil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.