Max Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Nevim čim bych začal :D toto je naše rodinna octavia. Rv. 2010 1,9 TDI 74Kw(sice není moc ale postačí) :) Koupily sme ji minulej rok v červnu s najetyma asi 23 tisicema a za ten rok mame najeto už cca 63 tisic :D takže auto slouží jako pracovní a upravy sou teprve v počátcích. Už při koupi měla bohužel vyteklý zadní tlumič. Nevim proč ale už od začátku se mě nezdá proč je tak vysoká :D (pokud by měl někdo zadni tlumiče tak je beru ;) Do budoucna bych chtěl určitě jiný kola, poslat to k zemi a trošku toho detailingu :) Lak by si už taky zasloužil pořádný leštění protože po provozu ve městě je dost podřený a obouchaný :( Taky trošku poladit muziku (po bývalím majtely sou vepředu Magnaty ale s dost blbým rádiem takže jejich potenciál neni moc využit :) určitě jinej volant protože tenhle je jako pěst na oko :D Foto je z doby kdy sme auto kupovali. Nové foto dodám co nejdříve :) Pokud někdo ví kde levně sehnat gumový koberečky tak sem stím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Vítej mezi náma, octule vypadá moc pěkně. To že máš auto tak vysoké, je tím že máš podvozek na špatné cesty (díky tomu je auto o několik cm vyšší než normálně) a ten volant určitě vyměň, tento plastovej je fakt tragédie :) . Kola jsou podle mě moc pěkný, mám stejný ale to s tím vůbec, nesouvisí . Jinak přeju spoustu příjmně strávených kilometrů a hodně úspěchu s úpravama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Max Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 (upraveno) děkuji za přivítání :) podvozek pude určitě jinej protože to je katastrofa :) houpe se to jak stará ku*va :D na ten volant mám stejnej názor :D po prázdninách bych chtěl začít s ůpravama :) ted mě bohužel čeka mírný rovnání LZ dveří (otec přejižděl na křižovatce z pruhu do pruhu a nepoužil zrcátko....) Upraveno Červen 24, 2013 uživatelem Dakie necituj předchozí příspěvky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Max Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Tak včera sem si konečně udělal čas a zajel sem s autem na vapku :) Dneska mi karosaři řekli nepřijemnou zpravu :( nabouraný dveře nakonec na výměnu :( Neleží někomu navic řidičovi zadni dveře? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Vidím AAA auto na značka. Nemám s nima dobré zkušenosti :) jestli se ti to houpé tak špatné tlumiče ne ? Jinak je hezká :) ať slouží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Max Odesláno Červenec 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 (upraveno) ano jez AAA ale ty podložky už sem oddělal a dal jiny :D jinak jak už sem psal tak auto má vyteklý zadni tlumič takže to je jeden z duvodu proč se houpe a navíc ma zvýšený podvozek z fabriky na špatne cesty. tak včera sem se rozhodl že namontuju dozadu repráky a naivně sem si koupil 5 metru kabelu a myslel sem si že stim udělám obě strany a ještě mi zbyde :D nakonec sem udělal pulku a zbylo mě asi 30 cm :D Upraveno Srpen 2, 2013 uživatelem Dakie necituj předchozí příspěvky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Jojo :) taky jsem měl v prd*li zadní tlumiče a auto se houpalo jak kočárek. Octu držely nad vodou jen ty zadní pružiny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 ak ti mozem poradit, bud rad ze je tak vysoko :D uznavam vyzera to uz na fotkach divne a asi to ani neni zrovna super mat tak vysoko octaviu.. ale ja mam O1, 1.8T 20v r.v. 2002, kupil tetin otec ako funglac, potom to dostala teta a od nej som to kupil ja, nikdy nebol znizovany pdovozok ani nic podobne, a aj tak ked sa postavim vedla inej, takej istej octavie tak moja je jak keby bola znizena :D a chcel som tym povedat hlavne to, ze chytam vsetko, ked pisem vsetko myslim tym naozaj vsetko :D predny naraznik je od polovice dole cierny a doskrabany, chcel som tam davat naraznik z RS-y, po prejazdeni 3000km na mojej o1 som pochopil ze naraznik kym neprasknem na polku ho menit nebudem lebo to nema vyznam.. staci prejst trochu rychlejsie cez kolaje/vacsi retarder a uz ide naraznik na asfalt.. a to nehovorim o tom ze stryko mi pred par tyzdnami zvaral pletenec/vlnovec medzi turbom a katalyzatorom lebo bol prehrdzaveny, ale on by drzal, len som chytil v meste kryt katalyzatora takze sa asi utrhol.. no, ale uz vela pisem :D v skratke, moje auto je vhodne na letisko alebo na nemecke cesty :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 (upraveno) Jak píšeš že s továrním podvozkem chytáš všechno... to mi příjde trošku zvláštní :D Asi by jsi měl navštívit nějaký servis :D Upraveno Srpen 2, 2013 uživatelem Dakie necituj předchozí příspěvky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 auto si servisujem doma takze do servisu moc nechodim :D ale asi skocim na nejaky test tlmicov, pripadne pozret pruziny lebo co beham po bratislave zo vsetkych octavii som videl len jednu tak nizko jak je moja :D pripadne, páni, kolko cm mate medzi zemou a prednou castou predneho blatnika? a medzi zemou a zadnym zasterkami? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Max Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 tohle je pravě provedeni TOUR a ma to zvýšený podvozek na nerovny cesty z fabriky :D Až budou prachy tak koupim stavitelnej podvozek ale nebudu to rapidně snižovat. pomalu se stim nedaj ted jezdit rychle zatáčky :D Hele RS octa ma sniženej podvozek ze serie ne? :) to bude asi to že škrtáš :D Ja snad ani rači nebudu měřit jak to mám vysoko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 RS asi ma znizeny, ale ja nemam RS, mam obycajnu len s tym najsilnejsim motorom, vlastne RS ma ten isty motor len RS ma vykon 132kw a ja 110kw(150hp) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Max Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 RS asi ma znizeny, ale ja nemam RS, mam obycajnu len s tym najsilnejsim motorom, vlastne RS ma ten isty motor len RS ma vykon 132kw a ja 110kw(150hp) Tak to jo potom :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Max: necituj předchozí příspěvky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Max Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Max: necituj předchozí příspěvky sorry občas to prostě jinak nejde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Max Odesláno Říjen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 PRODÁNO :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 copak se stalo ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Max Odesláno Říjen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 bohužel zastihla nas krize a neni prace.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 To je mi líto Maxi ! snad budeš mít možnost mít zase takovou krásnou Octu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.