Myš Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 ono možná to na fotce vypadá víc černější než to ve zkutečnosti je, takže ta svítivost je v pohodě i krásně za dne víc, než co sem měla možnost vidět černý ledkový světla za dne B) je mi jasný že někomu se to líbí a někomu ne, hlavní je že se to líbí mě no ni :P, ale jako tuning 90 let nevím mno :lool: Petere: asi uplně nechápu jak to myslíš, uplně to černa ztmavit folii a co se týká cajtů, no tak jak píše marek bud tak a nebo budu dělat blbou :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 (upraveno) Jasný je to krásný ja Zapoměl . . . Upraveno Červenec 16, 2013 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 to nemusíš chválit a kor když se ti to nelíbí, jsem ráda i za negativní názory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 čoveče ledky jsem viděl právě jak ve dne a v noci, moc mě to oproti sériovkám tedy neoslovilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Mě právě též ne a kor po tom co se ve dne viděla nebo vlastně spíš neviděla :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FORSBERG Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 No pokud to zůstane, jako "decentka", tk bych já osobně hodil nejtemnější folie, aby to bylo úplně do černa - bavím se o foliích na okno. Protože ty Tvoje dost propouští, ale je to jen můj názor, prostě když do černa, tak v kompletu :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 tady to máš .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 tvl paparazzi :lool: díky za fotos, měl si do mě někde kopnout B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Hotovo..Kopnout ? nevím jak vypadáš,ani s bazym sem nehodil řeč,byl jsem nějak :wacko: :wacko: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Hotovo..Kopnout ? nevím jak vypadáš,ani s bazym sem nehodil řeč,byl jsem nějak :wacko: :wacko: děkuji joo tak to chápu, no myslele sem kdybys mě viděl u auta a Bazym jsem se já poznala a řeč sme házeli :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malkovicz Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Ahoj mam dotaz kde si sehnala tu cernou masku ja co shanel tak je to vsechno bez znaku a to nechci chtel bych to udelat jak to mas ty :-) je to fakt nadhera a znaky mas z ceho? Dik za odpoved pokud ti teda nebude vadit ze se budu trosku opicit ale fakt to k ty cerny octe sedi:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Ahoj Malkovicz jsem schopen TI pomoci a udělat. Stačí zavolat 731 707 843. Masku můžeme dát do folie - karbon, černá mat apod.. Nebo zalakovat. znaky dodám jak do předu,dozadu tak na pokličky ke kolům :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malkovicz Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Ahoj Malkovicz jsem schopen TI pomoci a udělat. Stačí zavolat 731 707 843. Masku můžeme dát do folie - karbon, černá mat apod.. Nebo zalakovat. znaky dodám jak do předu,dozadu tak na pokličky ke kolům :) To by bylo super muzes udelat nejaky cenovy nastrel abych zhruba vedel na kolik to vyjde myslim tim potazeni tou folii cernou mat. plus ty dva znaky dik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 cca 1200,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malkovicz Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 O.k. dik tak az to bude aktualni tak se ozvu a nejak se domluvime :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Ahoj mam dotaz kde si sehnala tu cernou masku ja co shanel tak je to vsechno bez znaku a to nechci chtel bych to udelat jak to mas ty :-) je to fakt nadhera a znaky mas z ceho? Dik za odpoved pokud ti teda nebude vadit ze se budu trosku opicit ale fakt to k ty cerny octe sedi:-) nazdárek krajane, no já sem masku šmirglem prodrsnila, poté odmastila, vzala sprej základ na kov a pak sprej barvy a bezbarvý lak a bylo to znaky sem si sehnala s dalšíma dílama od kamarády ze škodovky, ale dají se koupit třeba v ob autodílech, nebo i na aukru, tak snad ti to k něčemu bude, dřív jsem ti odpovědět nemohla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malkovicz Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Diky moc za odpoved :-) Jedes na sraz do Zamberka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 jo jede, nebo uvidí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 malkovicz pokud se nic nepoto, tak snad na kukačku v sobotu ;) marekczek bojim, bojim :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malkovicz Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 malkovicz pokud se nic nepoto, tak snad na kukačku v sobotu ;) marekczek bojim, bojim :P Tak se alespoň mrknu na tu masku v realu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Krásná idylka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 katsi: děkuji gord007: tak to každopádně byla ;) tak a konečně jsem se dokopala dát sem fotky z nějkých srazíků at s lidma odsud nebo od fauvé B) s Halbim s romarieeem a marekczkem s těma od fauvé a jedna starší s pčr :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 krásnej pašík škoda že ne 36 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 parada fotecky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
katsi Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 ..prej se nemá páša chválit nebo bude nafoukanej, jsem od někoho slyšela :lool: ..ale děkujem Myšo chtělo by to už hezčí fotku než z kalkulačky Mohly bysme 7mého něco vymyslet B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 a kde bude párty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 (upraveno) Lybo: no nevím nevím, dyt není co fotit :( a ty víš, že tahle je pro mě jedna z top i když z kalkulačky Marku: no Žamberk přece :D, tam to bude páárty :lool: Aby se neřeklo, tak dorazil menší balíček Upraveno Srpen 27, 2013 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Listopad 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 (upraveno) tak už budu taky k rozeznání :lool: Upraveno Listopad 11, 2013 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Líbí se mi, jak ji máš decentní, žádné hloupé hrátky na RS. Super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.