Přejít na obsah

◘ Myšákova černá slepice ◘

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...
  • o 9 měsíců později...

za určitou cenu a s určtými požadavky bohužel ne, pašík byl v nabídce jen jeden ale zase byl v automatu, na to jsem ješte mladá :D ...kuře bylo za půl roku intenzivního hledání 3 auto který mě zajímalo, no nebylo to jednoduchý :D

ale jako at to kuře neslyší, jsem spokojená ne že ne :)

Upraveno uživatelem Myš
Odkaz ke komentáři

Octávka je Octávka co si budeme povídat. Však mám taky už 3-tí zkoušel jsem auta abych si vybral, měl jsem Passata B6 a prostě se to nedá srovnávat. Pašík je úplně někde jinde než Octávka, všechno je kvalitnější a bytelnější. Rozdíl to je, to si nemusíme nalhávat, ale přesto jsem se vrátil k oktávce, protože je lépe zpracovaná na delší vzdálenosti. Lepší výhled z okénka, hezčí interier. Všechno má své plusy a mínusy.

Není to ani měsíc co jsem do Německa vezl úplně funglovku Passata R-line a to je svezeníčko a dva dny před tím jsem vezl RS Octávu III a prostě ten rozdíl tam je velkej. Passat je Passat.

Jelikož jsem vozil úplně nové nebo maximálně rok staré vozy do Německa, takže jsem s nima najezdil hodně kilometrů. vše se vozilo po ose a dvakrát týdně. Takže pokaždé s jiným autem pouze VW koncern. A VW je fakt někde jinde. Ale Audi taky :D

Upraveno uživatelem Robí
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...