Přejít na obsah

Modře podsvícený interiér

Lowendead

Doporučené příspěvky

Zdravím, jsem tady nový, a chtěl bych na své oktávce změnit barvu podsvícení celého interiéru (budíků,oken,světel..).

Sám si na to moc netroufám, ani po skvělých návodech co jsem tady našel. Je tady i pár dost dobrých elektrikářů, kteří se tím zabývají, ale všichni jsou z ruky. Tak bych chtěl poprosit, jestli nevíte o někom spolehlivém, ze Zlínského kraje (Uherského Hradiště), který by byl schopen to udělat, a na kolik by to +/- vyšlo? Díky za všechno možné info...

Odkaz ke komentáři

No já jsem z UH a měnil jsem si to (až na otočné ovladače, do těch se mi opravdu nechce) laugh.gif už se do toho musím konečně pustit palec.gif Pájený je jednoduchý, jen svítí u budíků míň ukazatele paliva a teploty (neřeším, nemám náladu rozrýpávat ještě odpory). Červené ručičky jsou upravené origo. Jinak viz foto.

post-2774-0-15244100-1373001255_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Klasika otočné :) No, rád bych to právě funkční :D Za práci normálně zaplatím, jen se mi to nechce dávat nikam do servisu (vlastně ani nevim, kam bych s tím šel), když můžu dát někomu přivydělat. LEDky si klidně nakoupím sám, pájet taky umím docela dobře, ale stejně si na to sám netroufám...

Odkaz ke komentáři

Ootočné jsou podsvícené jednou žárovičkou, která je obalená zeleným plastem,který mění barvu světla. Podle všeho by stačilo sehnat plast modrý, jestli to vůbec existuje ;) Tak jinak, udělám si to klidně sám, když mě někdo bude vodit za ručičku... Hovno tomu rozumím, a nechce se mě to jen tak zkoušet, abych pak zjistil, že jsem přecenil své síly, a zkurvil si přístrojovku :D

Odkaz ke komentáři

tak žárovička tam je, kolem ní je zelený světlovodivý plast :) ten se musí dát dořiti a pak udělat nejspíš DPS s ledkama (měl to pěkně fext myslím). Aby to za něco stálo, tak se to musí udělat pořádně.

Zbytek je brnkačka

Ja jsem vyndal zeleny plast a dal modry navlek na zarovku z GM, cena cca 10 korun. Sviti to sice min, ale v noci to videt je. Zkusim dat foto

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...