Lowendead Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Zdravím, jsem tady nový, a chtěl bych na své oktávce změnit barvu podsvícení celého interiéru (budíků,oken,světel..). Sám si na to moc netroufám, ani po skvělých návodech co jsem tady našel. Je tady i pár dost dobrých elektrikářů, kteří se tím zabývají, ale všichni jsou z ruky. Tak bych chtěl poprosit, jestli nevíte o někom spolehlivém, ze Zlínského kraje (Uherského Hradiště), který by byl schopen to udělat, a na kolik by to +/- vyšlo? Díky za všechno možné info... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lowendead Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Nikdo nic? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 No já jsem z UH a měnil jsem si to (až na otočné ovladače, do těch se mi opravdu nechce) už se do toho musím konečně pustit Pájený je jednoduchý, jen svítí u budíků míň ukazatele paliva a teploty (neřeším, nemám náladu rozrýpávat ještě odpory). Červené ručičky jsou upravené origo. Jinak viz foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lowendead Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 A bylo by možné se nějak domluvit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Mno, všechno jde :) ale za funkčnost/nefuknčnost neručím. Ty máš climatronic nebo otočné nastavování klimy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lowendead Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Klasika otočné :) No, rád bych to právě funkční :D Za práci normálně zaplatím, jen se mi to nechce dávat nikam do servisu (vlastně ani nevim, kam bych s tím šel), když můžu dát někomu přivydělat. LEDky si klidně nakoupím sám, pájet taky umím docela dobře, ale stejně si na to sám netroufám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Jestli pájet umíš, tak si myslím stačí poradit, jak na to ;) :) a zkurvit si to možeš pak sám nic na tom není. Potřebuješ jen měděný knotek na odpájení. Jinak otočný nvm nvm jak podsvítit, nebo vim ale nechce se mi do toho ani trochu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lowendead Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Ootočné jsou podsvícené jednou žárovičkou, která je obalená zeleným plastem,který mění barvu světla. Podle všeho by stačilo sehnat plast modrý, jestli to vůbec existuje ;) Tak jinak, udělám si to klidně sám, když mě někdo bude vodit za ručičku... Hovno tomu rozumím, a nechce se mě to jen tak zkoušet, abych pak zjistil, že jsem přecenil své síly, a zkurvil si přístrojovku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 tak žárovička tam je, kolem ní je zelený světlovodivý plast :) ten se musí dát dořiti a pak udělat nejspíš DPS s ledkama (měl to pěkně fext myslím). Aby to za něco stálo, tak se to musí udělat pořádně. Zbytek je brnkačka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lowendead Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Tak domluvíme se nějak? S tím pájením bych klidně pomohl :) Na kolik odhaduješ cenu součástek a práce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bluefrog Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 tak žárovička tam je, kolem ní je zelený světlovodivý plast :) ten se musí dát dořiti a pak udělat nejspíš DPS s ledkama (měl to pěkně fext myslím). Aby to za něco stálo, tak se to musí udělat pořádně. Zbytek je brnkačka Ja jsem vyndal zeleny plast a dal modry navlek na zarovku z GM, cena cca 10 korun. Sviti to sice min, ale v noci to videt je. Zkusim dat foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 To se mi právě nelíbí. Ale čistě teoreticky, teď tam nic nemám a nějak mi nevadí že to nesvítí. Takže tam nacpu asi bílé ledky a prdím na to. Nechce se mi tam nic rýpat dík. Btw foto zkus poslat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Mám takovou otázečku týkající se tématu, ale trošku z druhé strany... Mám octavii combi r.v. 10/2000 facelift (Ambiente) a vše mi v interiéru svítí, kromě otočných ovladačů klimatizace. Má to tak být nebo je to rozbité? Popř nějaký nápad kde by mohl být problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 (upraveno) Praskla ti zarovka Můj odkaz Tu mas navod Upraveno Červenec 21, 2013 uživatelem vlades92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Děkuji ti mockrát, hned zítra se na to vrhnu :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareček88 Odesláno Srpen 10, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 zdravim, mam taky problem ze na vodicovych dverach co su tlacitka otvorit a zatvorit dvere tak gombik otvorenia svieti strasne slabo a ten klucik raz svieti a raz nesvieti vobec . kde by mohla bit chyba ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.