Přejít na obsah

Tajný vypínač

Petan.VUT

Doporučené příspěvky

myslis jen vypinac? v tom bych nevidel problem, ale pokad to budes davat na relatko, tak at nedopadnes jak ja...jsem koumal, az jsem to vykoumal tak, ze kdyz zapnu tajnak, tak mam seple rele....auto je za tri dny vybite...nastesti jsem si jeste udelal jednu pojistku, takze to resim malinkatym vypinackem...ale kdyz na nej zapomenu, tak rele mi vybije baterku....asi sudruzi udelali nekde chybu:(

Odkaz ke komentáři

Dal sem tam 10A vypínač, to si myslím, že bohatě stačí, když to má pojistku 10 A a proud si myslím že tam pude kolem těch 5A. O tom zavzdušnění sem teda nic neslyšel. Ale tak já to budu startovat se zaplým pokaždé teda snad.:rolleyes: Ale lepší tam mít něco než nic, nemám právě garáž a bydlím na bytovce.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zdravim, chtěl bych tímto vypínačem přerušit napájení palivového čerpadla -přerušit plus pól ,ale mám strach z toho kdybych ho zapoměl zapnout a startoval jestli ř.j. nevyhodnotí tuto akci jako chybu mám O1 M.R. 2002 1.6i 75kw a kdyby jo jestli se ta chyba sama po určitých ujetých km smaže nebo bych musel na vag diky předem za odpovědi. MiR :)

Odkaz ke komentáři

ano jde

jelikož to montuji tak by nebylo fér vůči zákazníkům prozrazovat jak lze s jejich autem odjet

pokud o autoelektrice něco málo víš nebude pro tebe problém něco najít - pokud nevíš nech to odborníkům

ono auto co nejde nastartovat když stojí na parkovišti v Alpách nikoho moc nepotěší

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Je mnoho variant jak to udělat ale jak psal Vaša uvádět zde schema je asi trochu blbost......dají se s tím dělat kouzla je to v nápadech....

PS a tajnej který z nějakých záhadných důvodů neni blbovzdorný (když nevypnem/zapnem) a vytluče baterku když tam je pověšené relé je naprosto velký problem pak na to sám majitel zapomene a je sám v koncích :-)))))

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...