Petan.VUT Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Zdravím, Mám otázku na montáž tajného vypínače. Chci ho dat mezi pojistku č. 28, což je ř.j. a čerpadlo. Někdo říkal, že to není dobré a někdo zase že to nevadí, že se to bude odepínat. Nemá někdo nějakeé zkušenosti? Za každou radu díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 myslis jen vypinac? v tom bych nevidel problem, ale pokad to budes davat na relatko, tak at nedopadnes jak ja...jsem koumal, az jsem to vykoumal tak, ze kdyz zapnu tajnak, tak mam seple rele....auto je za tri dny vybite...nastesti jsem si jeste udelal jednu pojistku, takze to resim malinkatym vypinackem...ale kdyz na nej zapomenu, tak rele mi vybije baterku....asi sudruzi udelali nekde chybu:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 u tdi by to mohlo být na pojistku č. 5, u benzínu nevím.. možná taky, ale nemám to potvrzené... nemám u sebe schéma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Tak už to mám udělané a relé sem tam nedával, podle mě zbytečné.(pokud tam teda nemáš žádný časový nebo tak) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 a kolikatku amer vypinac jsi tam dal? spise kolej ma odber to cerpadlo? jinak pokud budes startovar naftaka bez cerpadla, tak to tusim zavzdusnis, proto se to nedoporucovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Dal sem tam 10A vypínač, to si myslím, že bohatě stačí, když to má pojistku 10 A a proud si myslím že tam pude kolem těch 5A. O tom zavzdušnění sem teda nic neslyšel. Ale tak já to budu startovat se zaplým pokaždé teda snad. Ale lepší tam mít něco než nic, nemám právě garáž a bydlím na bytovce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 a kolikatku amer vypinac jsi tam dal? spise kolej ma odber to cerpadlo? jinak pokud budes startovar naftaka bez cerpadla, tak to tusim zavzdusnis, proto se to nedoporucovalo. :lool: :lool: NIC SA NEZAVZDUSNI!!! Este nam prezrad ako sa to zavzdusni tym vypinacom???? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 samozrejme ze vypinacem to nezavzdusnis, ale kdyz bude cerpadlo vypadle a budes startovat, tak to zavzdusnis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Zdravim, chtěl bych tímto vypínačem přerušit napájení palivového čerpadla -přerušit plus pól ,ale mám strach z toho kdybych ho zapoměl zapnout a startoval jestli ř.j. nevyhodnotí tuto akci jako chybu mám O1 M.R. 2002 1.6i 75kw a kdyby jo jestli se ta chyba sama po určitých ujetých km smaže nebo bych musel na vag diky předem za odpovědi. MiR :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 chyba zůstane zapsaná v ř.j. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 a je vůbec možné u této motorizace odpojit některý okruh tak aby to při vypnutém vypínači a náhodném startu neukázalo chybu? a když tak poradíte mi co rozpojit ?Co by bylo nejvhodnější a nejjednodušší díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 ano jde jelikož to montuji tak by nebylo fér vůči zákazníkům prozrazovat jak lze s jejich autem odjet pokud o autoelektrice něco málo víš nebude pro tebe problém něco najít - pokud nevíš nech to odborníkům ono auto co nejde nastartovat když stojí na parkovišti v Alpách nikoho moc nepotěší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Je mnoho variant jak to udělat ale jak psal Vaša uvádět zde schema je asi trochu blbost......dají se s tím dělat kouzla je to v nápadech.... PS a tajnej který z nějakých záhadných důvodů neni blbovzdorný (když nevypnem/zapnem) a vytluče baterku když tam je pověšené relé je naprosto velký problem pak na to sám majitel zapomene a je sám v koncích :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Díky kluci a nešlo by poradit třeba přes SZ a nebo napsat cenu montáže diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.