Mumuinek Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Tak po dlouhé době zase jeden dotaz. Jaky je rozdil v těchto kapalinách řízení? Červená - zelena? Samozřejmě když pominu barvu. Origo je tuším Zelené, já po výměně řízení dostal červenou.. Tak nevím zda nevymměnit? Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Nikdo neví? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Mám po výměně taky červenou (asi 4 roky) a servo maká jako divý, tak bych to neřešil. Pokud ti servo funguje tak jak má, tak je to OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Ahojte kluci. Mám dotaz. Jen tak ze zvědavosti jsem mrknul na kapalinu řízení, v ničem sem neměl problém ani nic jiného. Jen brácha to řešil na svojí octě, tak jsme ze srandy mrkli i ke mě. A od té doby co jsem odšrouboval výčko mám pocit jako by se při otáčení volantem ozívaly divné zvuky. Nemohl jsem to nějak zavzdušnit nebo tak něco? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.