t-vag Odesláno Srpen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 s Lupínem nejedu :lool: :lool: chci aby se lidi podívali i za černým kombajnem a nejenom za frajerkou v celolaku :lool: Ještě řeším jestli v pátek odpoledne,nebo v sobotu brzy ráno Původní plán byl jet už v pátek,ale v práci čas dovolených, práce hromada a nikdo nikde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Září 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2013 po delší pauze to tady opět trošku oživím Jelikož mi Žamberk z pracovních důvodu nakonec nevyšel , tak otázka na všechny klubáky tady na foru: Nechystá se někdo tenhle víkend (6.-8.9.2013) do Miletína na koncern? tady fb událost akce: https://www.facebook.com/events/427353797360397/?fref=ts Mám volný víkend už konečně snad,má být fajn počasí,tak plánuju, že bych vyrazil, tak jen jestli se někdo nechystá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Možná se tam s klukama z LOW CZ chystáme. Nebo volal mi Karlos at jedu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Září 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Fakt? :-) to by jste jeli uz v patek? Ja planuju vyjet v sobotu rano :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Ja kdyz by jel tak az v sobotu ale o vikend chci zkouset ty R19 tak uvidime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Po delší době nějaký ten up pánové Pořídil jsem nové radio od Kenwoodu Nejsem žádný audiofil,ale za ty prachy, dvouletou zárukou, výstupem na Sub., AUX vstupem,Mp3, Flash atd. nešlo říct ne :lool: Trápí mě jen jedna věc: Radio podporuje ovládání z volantu, ale nevím jak zapojit a do škodovky bych s touhle "maličkostí" jezdit nechtěl se přiznám Poradí někdo jak si s tímhle poradit a jestli to lze nějak udělat i přes Maxidot? Přikládám fotku konektoru který jde z radia: .... a tady konektor z původního Symphony, který nelze nikam připojit a tady ještě finální fotka s menším polepem rámečku Díky za případné tipy, rady a návody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Po delsi dobe opet trosku ozivim a hned dotazem :-) Jaky gumy na disk 7,5x17? chci aby to vypadalo trosku a bylo to nasprcly trochu,ale zadnej extrem :-) pprad vaham jestli nazouvat a nebo vymenit za 18ky. 17ky bych ponechal hlavne asi kvuli solidnimu snizeni :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Já jsem měl 215/40 na 7,5J a spíše bych volil 205/45 třeba kvůli tomu, že by se trošku roztáhli nejlepší by bylo sehnat nějaký rozměr 195/?? R17 to by bylo na takové kolače super. Já tedka na 7,5J budu dávat 215/35 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Prodám 17ti palcová kola BBS LM, 5x100, ET 35 - kola jsou v pořádku, rovná, nepokopaná, pneu cca 50% (pirelli p7000 215/45) - nejedná se o originál kola bbs, to říkám na rovinu abych předešel dohadům, ale kola jsou v perfektním stavu, za ten ručím, není problém zaslat více fotek a nebo předvést osobně - bez jediného škrábance cena 12000 za komplet, rozumné domluvě se případně nebráním. Prodávám z důvodu přechodu na jiný rozměr. Více info sz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Co příjde nového? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 odepsáno na fcb 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Tak pánové opět přibylo pár změn před blížící se sezonou ^_^ Prodal jsem 17 "BBS LM" a pořídil o palec větší papuče - v rozměru 18x8 s ET35 a řeším co na to nazout. Koupil jsem to na gumách 225/40,ale ty půjdou dolů - je to fakt hodně - má někdo zkušenost? Zamlouval by se mi rozměr 205/40 a nebo 215/40, tak kdyby měl kdokoli názor budu rád za každý tip :-) A plánuju nějaký ten výfuk, tak se chci zeptat jestli tady někdo nevaří nereza nebo lespoň jestli by někdo neměl nějaký ten výkres abych nemusel sundat původní a dělat podle něj? ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Oboje pneu by byli suprový ale typoval bych spíše 205/40 pokud budeš chtít víc low než minulý rok ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Výfuk? --> Marena TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 vyfuky dees.cz od tama mam svuj a spokojen.Jinak gumu bych zkusil 205/35 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Březen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Gumy jsem nakonec poridil 205/40 panove,ale objevil se problem. Auto oproti lonsku mam porad stejne vysoko,ale predni strana u spolujezdce mi povrzava. Vymenil jsem horni ulozeni,protoze to skripani se ozyvalo z tech miat po zahoupani s autem,ale nepomohlo to :-( na krev dole taky nejsem. Mista je tam jeste hromada a do nosniku jsem jeste vubec nerezal,takze myslim,ze tak moc dole zase nejsem. Podvozek mam FKcko stejne jako treba Jena a mam ho tam druhym rokem. Bud vrzou dorazy a nebo tlumic jako takovej asi :-( stalo se to nekdy nekomu? Zvedat vejs to nechci,prave naopak,chtel jsem jeste o centimetr dolu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 a nebudou to spíš gumy stabíku? mi když to vrzalo při zhoupnutí tak to byly ty gumy, nové stojí pár korun a máš klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Březen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Myslim pri zhoupnutikdyz stojim ma miste :-) stojim na rovine,auto v klidu,otevrena kapota a zahoupani s autem u blatniku. Vrzani se ozyva od misek horniho ulozeni. Jeste takovy postreh je,ze kdyz stojim na miste a otacim volantem z jednoho rejdu do druheho,tak to prave vrze :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Nedrhneš náhodou poloosou o stabík? To by taky mohlo být tímto. Ale pokud máš mezeru, tak to bude jinde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Březen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 ty jo, tak tohle mě ani nenapadlo - je divný,že to dřív nemlátilo a teď najednou jo :( S výškou jsem zatím nehejbal právě. Mám minimálně 2 cm do konce závitu na tlumiči a myslím že jsou tady kluci co jsou o dost níž a tyhle problémy nemaj ..... viz. třeba ty Jeníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Já tento problém nemám, páč mám říznutý stabík a nosník takže mi to nemá o co drhnout :P....ale nasadil jsi nižší gumy, tudíž auto o něco lehlo dolu, zkus toto zkontrolovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Březen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Urcite na to kouknu,ale nevim no. Auto bylo na zimakach - R15 a bylo urcite opticky nizsi. Soudim dle toho,ze jsem domu najizdel pres 2 prkna a ted staci jen jedno :-D ale kouknu i na tohle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.