p.dohny Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Táta má problém u Octavie 1,6 55 kW rv 97 s tím, že se mu stává (bohužel není to pravidelné, ani nijak nasimulovatelné), že mu auto během jízdy vyletí do otáček, jako kdyby zůstal viset plynový pedál, ale auto úplně ztratí výkon (jestli se nepletu, tak toto auto nemá nouzový režim a navíc jestli to vypadá jako u dieslu, tak tam to nejde do těch otáčet, ba naopak, tam to nepřeleze nižší otáčky). Co to může dělat? Diagnostika nic neukazuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 podle mě si to někde přisává falešný vzduch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 neklouže tátovi náhodou spojka ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Tak to nevím, problém je, že to dělá jen někdy a tak se to asi nedá nějak vyvolat. Nebo aspoň nevíme jak. Ta netěsnost mi moc nepřijde, protože to by asi prostě netěsnilo pořád.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 zatáhneš ruční brzdu přidáš trochu plyn pouštíš spojku mělo by to chcípnout pokud se ti to podaří přeprat tak spojka klouže nebo se to dá poznat v kopci přidáš plyn otáčky letí vzhůru a ty jedeš furt stejně opět klouže spojka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Vyzkouším a dám vědět. Zatím díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Aha, tak spojka mě nenapadla :D že to bude až tak jednoduché :D Každopádně by to mohlo být ono. A ona nemusí klouzat pořád... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Červenec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Tak nakonec podle servisáka to byl snímač otáček za 200 Kč. Zatím to od té doby neudělalo, tak snad to bude ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.