ritchie Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Naco léčit,nech to tak být.Lepší než chodit do hospody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ale taky to pěkně leze do peněz ,ale člověk si to zase pěkně užívá už se těšim na první sráz na jaře ,akorát nevím kdo mi ty moje miláčky bude kočírovat vezmu je najednou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 než to prochlastat radši narvat do aut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Mirku ty ses teda rozjel. Až bu na důchodě, tak si taky nějakého veteránka pořídím a moje už mě najde jen v garáži, do kanálu si udělám slopné spaní a budu spinkat pod autem! Super představa ne? Mám doma ještě nějaké nové drobné ND na Š100 včetně katalogu ND, tak jestli bys měl zájem, tak se ozvi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Čau Martine :D krásná představa ,ale chlap taky potřebuje jiné věc :palec:i třeba jíst :P .A pokud jde o něco na 100 tak to beru jak bude někde srázek tak to nalož a přijeď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Ke Š100 mám stále vřelý vztah. Takhle vypadale v roce 2001 moje škodověnka z roku 1974. Kdo ví kde je jí dneska konec. Měla pozink plechy a kompletní GO všeho. Dělali jsme to v roce 1988 s tátou a celé to trvalo asi půl roku intenzivní práce. Ještě dneska mě to mrzí, že jsem ji prodal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 děda měl 75 ročník prodaval se 2004 se 60 tis, naprosto 100%stav no byl jsem mladý a hloupý, šla do němec za 1000€ Neználku chce to ještě zrepasovat A21+podvalníček:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 No zítra ji konečně uvídím v dením světle :P ,vezu si ji totiž domů tak že nafotím a založím téma :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Máš moji úctu,ale jak to teď budeš dělat ? To se budeš věnovat Hubertovi i BB zároveň ? PS: Ty bydlíš na J.A.Komenského ulici ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Jirko vezmu to postupně na Komenského nebydlím ;) a zapoměl jsi na Jarušku .Ale celkem máš pravdu přes zimu je na řadě Hubert ale hlavně Blanku musím ji dodělat protože značky budou na 6 měsíců v depozitu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Jj...na Jarušku jsem úplně zapoměl :) Já jen,že Hubert je vyfocený na Komenského ulici a kousek odtamtud bydlím,tak jsem se jenom chtěl zeptat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Tak tam měl předchozí stanoviště pod lékárnou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Dnes jsem si vyzvedl kompletní nové brzdové vedení včetně spojkového a taky rozbočovače .Tak že brzdy budou kompletně nové.Zítra to nafotím kompletní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 a jak pokracujes ? Uz se vari nebo jeste v garazi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Ještě pořad v garáži začínám mit skluz.Dnes ho okukoval Jero :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Tak ja mysle ze uz na nem radi karosar :o No,ale se nedivim,kdyz mas novou BaBu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Dnes jsem zase dovezl nějaké drobnosti na Huberta :) díky Jimovi mám vzpěru mezi přední tlumiče a nerezovou lištu do palubovky :lool: a taky jsem sehnal jiný volant :o .Je to klasické trojraminko z O1 a abych předešel dotazům jak ho tam dostanu tak tam bude volantová tyč včetně Lukasů a spínačky vše z O1,ale ještě musím sehnat záslepku na ten volant protože bagy opravdu dávat nebudu ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 A nebude z toho niečo na spôsob octavie coupe? ;) ;) :lool: :) Motor bude dúfam 1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 rád jsem pomohl, ale já ti dal jen kontakt, hlavní díky patří Nikotinkovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 A nebude z toho niečo na spôsob octavie coupe? ;) ;) :lool: :) Motor bude dúfam 1.8T Když tak 1.9.TDI :o Ne ne prozatím tam nechávám původní,prozatím :o :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 (upraveno) Protože si věci na autě nejraději dělám sám a za pomocí kamarádů ;) tak jsem si pořidil jednu věcičku , ale ještě se ji musím naučit ovládat :o ,a to mě Razty určitě naučí :P Upraveno Prosinec 15, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Hubertovi přišel vánoční dárek víčko nádrže ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 A HELE TUHLE KÁRU UŽ JSEM NĚKDE VIDĚL :) TAK CO MIRO KDY SE NA TO VRHNEME ??? UŽ MĚ SVRBÍ RUCE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Dneska parak jak svina a vy jste nebyli v garazi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 (upraveno) Do nového roku si dávám klid ,ale pak začne fofr termín se blíží :palec:Pěču jak Woody :palec: :) :o :D Upraveno Prosinec 22, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 aha,ja mysle ze se po svatcich prijedu juknout jak vam to jde,kdyz mam volno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Do nového roku si dávám klid ,ale pak začne fofr termín se blíží :palec:Pěču jak Woody ;) :) :) :) :) Já nepeču, to je maželčin kšeft :) Já mám jiného koníčka, vyndzok to je moje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Skodahybridfaros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Ták a od úterka se jde na to v plném nasazení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.