Přejít na obsah

Octavia II 1,6 MPI

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

koukám Pitris, že si řidič přesedl dozádu a dělal, že řídila "osobá blízká" co ? :smich:

btw. tohle stejný se mi stalo loni... akorát, že já musel zastavit protože jelo auto se shora.... pak už jsem se ani se 4x4 nerozjel... prostě pod tenkou vrstou sněhu led....

a ten chudák tenkrát zabrzdil, dostal smyk a naboural do auta co stalo u silnice :)

já se pak chtěl rozjet a auto se začalo otáčet, tehdá mě zachránil živej plot o kterej jsem se zastavil :D a bez škrábance...

Odkaz ke komentáři

Mno tam to troska poznam,chodievam tadial do PL. Tam je to v zime vzdy o hubu.Raz tam bola taka hmla ze som sa netrafil zo Svrcinovca na cestu pre osobaky a siel som kadial chodia kamiony.No a odtial sa to toci do kopca-ja som zisiel pod tu cestu a nasiel som sa v Mostoch u Jabl. A to som tadial siel asi 50krat. No je to uz davno.Inak dobre sa tam lyzuje aj v noci.

Odkaz ke komentáři
Mno tam to troska poznam,chodievam tadial do PL. Tam je to v zime vzdy o hubu.Raz tam bola taka hmla ze som sa netrafil zo Svrcinovca na cestu pre osobaky a siel som kadial chodia kamiony.No a odtial sa to toci do kopca-ja som zisiel pod tu cestu a nasiel som sa v Mostoch u Jabl. A to som tadial siel asi 50krat. No je to uz davno.Inak dobre sa tam lyzuje aj v noci.

Však kamiony jezdí po stejné cestě jako osobáky a to po I/11, nebo ne?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...