Přejít na obsah

POŠKOZENÝ LAK

standach

Doporučené příspěvky

Tak to je celkem rébus. Doufám,že mě to nepotká ! :D Mám modrou metálízu - 9460. Od kamínků mám jen trochu dodrbané zrcátka.

Jinak kdo tu má před facelift octavii ? Taky jste měli kolem nádrže rez ? Jak vidím ty octavie před faceliftem tak mají korozi kolem nádrže a lemy kolem zadních kol.

taky byla rez okolo víka nadrže ale to opravoval předchozí majitel je tam vidět jiný odstín barvy laku.ten poškozený lak se objevil až ted po umytí auta celou dobu to bylo v pohodě.postupuje to rychle a tak musím rychle něco stím udělat než se to rozloupe po celým laku.vypadá to na folii.

Mám taky předface a rez kolem nádrže nemám. To mají jen octavie z roku 97-98, které neměly standartně v blatníkách plastové podběhy (já je tam mám, protože si je původní majitel při zadávání výroby připlatil). Schválně se podívej, jestli tam ty podběhy máš... ;)

jo jsou tam. ty plasty jsou přidělaný každým jiným šroubkem asi co doma našel.

Odkaz ke komentáři

Já měl naštěstí jen menší rez u nádrže,ale rychle jsem to vybrousil,koupil jsem sprej 9460 stříknul a je to ok :) ale teď mám další škrábanec na zadním nárazníku. Nějaký kr*tén se do mě opřel na parkovišti tak,že mi skoro sundal i zástěrku. Takové lidi bych musel liskat ! :D

Majiteli příspěvku doporučuji tu karbonovou folii,ale jestli máte kde to stříknout,tak bych do toho šel spíš,ale odstínu dle tech. průkazu bych se neřídil. Barva už bude trochu vybledlá :D

Jinak ty podběhy tam nemám,je to nastříkané nějakou černou sračku. Lze ty podběhy dokoupit a domontovat ? Takto vypadají ty podběhy ? - http://www.autodilyhh.cz/podbeh-plastovy-zadni-levy-octavia-1-i-combi-1u0810973

Odkaz ke komentáři

Já měl naštěstí jen menší rez u nádrže,ale rychle jsem to vybrousil,koupil jsem sprej 9460 stříknul a je to ok :) ale teď mám další škrábanec na zadním nárazníku. Nějaký kr*tén se do mě opřel na parkovišti tak,že mi skoro sundal i zástěrku. Takové lidi bych musel liskat ! :D

Majiteli příspěvku doporučuji tu karbonovou folii,ale jestli máte kde to stříknout,tak bych do toho šel spíš,ale odstínu dle tech. průkazu bych se neřídil. Barva už bude trochu vybledlá :D

Jinak ty podběhy tam nemám,je to nastříkané nějakou černou sračku. Lze ty podběhy dokoupit a domontovat ? Takto vypadají ty podběhy ? - http://www.autodilyhh.cz/podbeh-plastovy-zadni-levy-octavia-1-i-combi-1u0810973

děkuji všem za info a názory.bude tam tedy folie.jsem majitelem skvělého vozu a členem nejlepšího clubu.díky.
Odkaz ke komentáři

To je dobře, tak dodělej zadní a bude to snad vpohodě, záleží jak je na tom ten plech okolo nádrže ;)

PS: už jsi kontroloval zda nemáš dole za předníma podběhama u dveří bordel? Pokud jsi se ještě nedíval, tak to zkontroluj, hodně lidí to neví, že se tam drží bordel a bláto a pak ty blatníky začínají hnít (to je i můj případ, že to předchozí majitel nekontroloval, u mě už pomůže jen výměna blatníků :( )

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...