Guest JanChvost Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Zdravím, nyní jezdím s motorem 1,9 TDI (první generace OI), o kterém je známo (potvrzeno lidmi v mém okolí i z řady fór), že při pravidelné výměně oleje vydrží klidně i více než 500 tis. km. Nyní se však chystám na koupi ojeté OII RS s motorem 2,0 TFSI. A právě přemýšlím, jestli zvažovat koupi eReSa s tímhle motorem, co má najeto lehce přes 150 tis. km. Samozřejmě si jsem vědom toho, že stav motorů se dost odvíjí od zacházení předešlého majitele, ovšem za předpokladu, že to bylo ok, tak je tento motor ještě v pohodě? Nebo už při tomto počtu km hrozí nějaké závady? Jaký je tedy váš názor na životnost tohoto motoru?? Předem díky moc :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 teoreticky mají stejnou výdrž, ale prakticky ty auta mají najeto většinou do 300t km, takže čas ukáže... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest JanChvost Odesláno Červenec 28, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 Díky za odpověď. Čili řekněme do cca 300 tis. by mělo být relativně bezproblémové? Je tu někdo, kdo má větší nájezd? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Mám zákazníka který má najeto 500tis km a v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 na TFSI? to bych nečekal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Jj opravdu ale všechno je na tom jak se člověk o auto stara 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vladagtd Odesláno Listopad 15, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2015 Jj opravdu ale všechno je na tom jak se člověk o auto stara zdravim prosim o radu zvazuji koupi rsII tfsi na co si dat prosim pozor nemam vubec zadne zkusenosti stimto vozem dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bazrs@email.cz Odesláno Listopad 22, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 Jak jsem ti psal v minulem prispevku idealne si vem nekoho sebou. Kdo tyto motory ovlada a rozumi jim ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.