Přejít na obsah

startuje na 3 válce

Guest Petr 81

Doporučené příspěvky

Zdravím, chci se pozeptat, mám Octavii 1,6 74 KW, rok 1999, v 90% mi startuje na 3 válce, (za tepla i studena) během minuty je to pak OK a už jede bez problémů, Při napíchnutí žádná závada. Vyměnil jsem svíčky, kabely a výsledek je pořád stejný. Začala se mi ztrácet i chladící kapalina, tak nevím, zdali by to mohlo být těsnění pod hlavou, ale že by to zlobilo jen po nastartování ???Nemáte někdo podobný problém? Předem děkuji za rady

Odkaz ke komentáři

Zdravím, chci se pozeptat, mám Octavii 1,6 74 KW, rok 1999, v 90% mi startuje na 3 válce, (za tepla i studena) během minuty je to pak OK a už jede bez problémů, Při napíchnutí žádná závada. Vyměnil jsem svíčky, kabely a výsledek je pořád stejný. Začala se mi ztrácet i chladící kapalina, tak nevím, zdali by to mohlo být těsnění pod hlavou, ale že by to zlobilo jen po nastartování ???Nemáte někdo podobný problém? Předem děkuji za rady

Myslím že máme podobne problémy s autom.

Mne to robilo pred pol rokom ako sa vymenilo tesnenie pod hlavu-pokoj. Už vazelinu teraz nemam ale to že ide na tri valce a tratí sa chladiaca kvapalina? - zase niečo sa dodrbalo. Skús pozrieť pod veko nalievacieho hrdla oleja. Keď tej kremovej vazeliny je veľa tak to môže byť tesnenie.

Odkaz ke komentáři

Je to tesneni pod hlavou... jak se to vypne malikanto natece do valce a jak startujes voda ve valci nahodi svicku a ta nezapali... potom jak nastartujes se voda z valce vyhaze a jedeto v pohode... Vymen tesneni pod hlavou...

TO Rosta necituj pls prispevky co jsou nad tebou ju dik at te nemusim resit...dik

Odkaz ke komentáři

díky za názory, emulze pod víčkem na olej je, sice menší než v zimně ale je. Ještě se pozeptám stáčí jen vyměnit těsnění nebo ještě to pokračuje dál? To e to má spotřebu oleje je u těchto motorů asi normální, generálku motoru se mi raději nechce dělat.

Odkaz ke komentáři

Spotřeba oleje u tohoto motoru NENÍ normální!!! S největší pravděpodobností máš KO těsnění pod hlavou, proto se ti strácí chladící směs a může se ti i tak strácet olej, to je v lepším případě, v horším případě se ti strácí olej v důsledku špatných pístních kroužků nebo gufer na ventilech. Píšu to z vlastní zkušenosti, měl jsem zapečený pístní kroužky a motor mi žral asi 1l oleje/1000km. Po výměně kroužků a gufer mám klid :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...