Ondek Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Ahoj. Chtěl jsem se zeptat zda nevíte kde by se dala sehnat prední černá maska bez znaku na octavia 2 pořád hledám marně :-( moc děkuju za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Rozober masku a daj ju olepiť fóliou, podľa toho, akú len chceš. Ja som si to dal do takej drsnej čierne matnej a výsledok vidíš na fotkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondek Odesláno Červenec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Vypadáto moc hezky nad tím sem taky přemýšlel ale zahlídl jsem masku ůplně bez znaku čistě jenom rám a mřížka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Co tak pozriet sem? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/masky-spoilery-mracitka/predni-masky/ Osobne sa mi maska bez znaku vobec nepaci, to co je vyssie postnute vyzera, s tym novym znakom, uplne paradne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standis Odesláno Říjen 4, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2017 máte NA AUTĚ někdo přední masku na facelift bez znaku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 5, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2017 zeptej se na bazaru zde na foru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.