Přejít na obsah

Moja ŽABKA :)

cico86

Doporučené příspěvky

Zdravim,

som tu novy.Volam sa Lukas, som z vychodneho slovenska- okr. Vranov nad toplou..predstavujem Vam moju O1 1.6 55kw... su tam nejake hlavne kozmeticke upravy...

je tam znizeny podvozok, facelift na octaviu RS, v pondelok pribudne aj zadny vyfuk z RS, folia na kapote ...snad sa bude pacit :)

s pozdravom,

LUKI

post-30974-0-29974600-1374866402_thumb.jpg

post-30974-0-19392600-1374866478_thumb.jpg

post-30974-0-34718800-1374866499_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vítej mezi náma, octule je moc pěkná :palec: , jen mi nesedí ta folie na kapotě :( . Jinak pokud vidím dobře, tak máš barvu zelená petrolejová 5550, je to tak? Pokud ano, tak vítej mezi elitou s touto barvou, mám taky tuto barvu a octy s takovou barvou se jen tak nevidí, protože ji škodovka používala asi jen jeden rok, tak si toho važ :D ;) .

Každopádně přeju ať ti slouží mnoho kilometrů bez poruch a taky ať ti dělá jen samou radost :palec:

Odkaz ke komentáři

dakujem hoši...no foliu som daval preto, lebo cez zimu mi padol lad z kamionu na kapotu...kamarat mal foliu, tak ma to vyslo lacnejsie ako striekanie...:) ale v skutocnosti to vyzera fakt pekne :)

------------------------------------------------------------------------------------------

s tou farbou to neviem, lebo auto bolo dovezene zo Slovinska pred par rokmi...ale co som videl tak som zatim videl len 1 octaviu s takouto farbou...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Odkaz ke komentáři

tak cez vikend sa mi podarilo pozhanat zadny koncovy tlmic z octavie RS...tak som zase vylepsil auticko :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

nabuduce idem na farbenie plastoveho interieru :)

post-30974-0-20962400-1375429622_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

xcel som radu...na jesen ked zhodim elektrony, xcel by som skusit nahodit na nu plastic dip...co poviete na farbu elektronov k zelenej co mam...bude to pasovat ??? ci skor nejaku inu ???

---------------------------------------------------------------

http://www.plastidipshop.sk/?action=detail&id=ID38&catg=14#

---------------------------------------------------------------

photoshop nieje moja silna vlastnost :) videl som tu na par kolesach takuto oranzovu farbu, tak ze na jesen si urobim radost :)

beriem kazdy nazor...;)

post-30974-0-26986400-1377703377_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...