Lucasse Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 (upraveno) Středová díra je u OIII stejná jako u OII (tzn. 57mm)? Upraveno Srpen 19, 2013 uživatelem Lucasse Odkaz ke komentáři
Guest kody 2 Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Ano, středová díra je stejná Odkaz ke komentáři
waleri Odesláno Prosinec 12, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2015 Jaký ET na Rapidu Spaceback je ještě v pohodě, aniž by kola při zatížení škrtala o límec? Nevíte někdo? Odkaz ke komentáři
losky Odesláno Srpen 22, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2016 Ahoj, kolik jsou ideální podložky na liftback s koly Denom 7,0J × 17", ET 49? Přemýšlím, zda použít 10 a 15mm nebo 15 a 20 mm Odkaz ke komentáři
Vassa-RS Odesláno Březen 18, 2017 Sdílet Odesláno Březen 18, 2017 Zdarec kluci, mam takovou otazecku, objednal jsem na sve RSo podlozky 5mm, abych si srovnal kola s blatnikem, zkousel jsem je tam dat, ale nejsou po cele plose disku viz foto. Popravde jsem cekal, ze to bude stejný prumer a pekne licovat, takhle, kdyz je tam i kolo, je tam mezera. Je to normalni nb mi poslali neco jineho, popripade, jestli to takhle bude ok. Je to moe prvni zkusenost s podlozkama, tak se radsi ptam, protoze mi misto objednanyh sroubu delky 33mm poslali 36mm. A to je dalsi vec, muzu je tam dat, kdyz jsou o 3mm delsi?Resp. o 4mm s porovnanim origo sroubu, ktere maji 27mm. Dikec za radu Odkaz ke komentáři
Banán Odesláno Březen 19, 2017 Sdílet Odesláno Březen 19, 2017 Normální to asi bude, ale není to vůbec pěkné, když jsem si objednával podložky, tak jsem si tam zavolal a řekl, jaký chci průměr. Na průměru je jinší předek a zadek! Odkaz ke komentáři
Vassa-RS Odesláno Březen 19, 2017 Sdílet Odesláno Březen 19, 2017 No oni k objednavce prave chteli napsat na jake auto to bude, jaky motor, jaky rok vyroby, tak jsem cekal, ze to tam sedne presne jak ma. Predk a zadek je temer totozny, predek ma tak o jeden mm vice, okem nepozorovatelne. Takze to nicemu nevadi? Nastesti se jedna o podlozku 5mm, takze ta mezera je malinka, ale nedovedu si predstavit podlozky 15mm, to by byl opravdu hnus. Ale taky me to popravde vytocilo. A co ty delsi srouby? Muzu je tam dat? Kratsi vadi urcite, ale delsi? Odkaz ke komentáři
tom75 Odesláno Květen 21, 2017 Sdílet Odesláno Květen 21, 2017 Dával jste někdo na zadek 15mm podlozky? Pokud bych chtel aby měli náběh pro alu kola tak dlouhý jak je náboj kola, tak to prostě rozměrově nevychází. Budu tam muset dát asi min.20mm. :-( Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 22, 2017 Sdílet Odesláno Květen 22, 2017 Ono to stejně je na min. 20 mm, aby to k něčemu vypadalo. Odkaz ke komentáři
tom75 Odesláno Květen 23, 2017 Sdílet Odesláno Květen 23, 2017 jj, asi jo, už jsme o tom mluvili i s Milošem... :-) Otázka je, když se na předek nedá nic, jak zadek bude s 20mm vypadat a hlavně jezdit :-) Ono to stejně je na min. 20 mm, aby to k něčemu vypadalo. Odkaz ke komentáři
Venysek1 Odesláno Říjen 27, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2017 Vassa-RS, z jakého obchodu máš ty podložky, abych se vyvaroval toho co se stalo tobě při objednávání. Díky Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky