Přejít na obsah

řídící jednotka centrálního zamykání

mh23

Doporučené příspěvky

čau,chci se zeptat,jestli zboží z níže uvedeného odkazu bude fungovat na centrál v mojí oktávii. jediný zámek v kufru mi včera rozbili zloději a dálkový centrál mi nefunguje delší dobu.proto bych to chtěl vyřešit vsazením jiné jednotky...údajně do řidičových dveří s jinýma dalkáčema.

http://www.sbazar.cz/predseda671/detail/2704396-nabizim-dalkove-centralni-zamykani-ktere-je-vhodne

Odkaz ke komentáři

nazdar tak za prvý origo ŘJ centrálu se nevyřazuje zvláště jestli centrál chodí :D

za druhý pokud chceš instalovat jakoukoliv uni dálku tak se to jen dopřipojí k stávajícímu centrálnímu zamykání :palec:

a za třetí není problém nainstalovat jakékoliv uni zařízení ke stávajícímu centrálu a to at už je to jen UNI dálka či celý alarm :palec:

Odkaz ke komentáři

Pokud tam máš origo DO, raději bych se pokusil rozchodit to než tam přidávat tyhle uni.

Já vím,ale pár lidí mi řeklo nezávisle na sobě,že když všechny dveře i kufr fungovaly jak přes zámek,tak přes tlačítko na dveřích, bude chyba v komfortní jednotce.Ta je údajně někde v palubovce a do toho se mi nechce.

Je to prý jednodušší vsadit jinou (uni) jednotku s jinýma ovladačema do řidičových dveří a je po problému.

Jestli kecali,tak poradte jak na to.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...