Přejít na obsah

Nedá sa odomknúť auto

jofa

Doporučené příspěvky

Zdravím páni,

prešiel som už takmer všetky témy a nič som nenašiel. Mám nasledovný problém. Ráno idem do práce, auto zamknem cez DO (meta system). Poobede idem z práce a DO nič, vymenil som aj baterky a nič. Auto je zamknuté, bliká kontrolka centrálu vo dverách a aj kontrolka alarmu bliká ako má, ale za boha to nejde cez ovladač teraz otvoriť. Nakoľko mám zaslepené zámky, otvorím to jedine cez kufor, ale alarm hned začne húkať. Auto aj tak nenaštartujem lebo je spustený imobiolizér. Klúčik na deaktiváciu alarmu nemám, lebo sa to ani nikde asi nedá deaktivovať. Vedel by mi niekto poradiť čo mám spraviť, aby som deaktivoval alarm aj s imobilizérom a mohol by som s autom odísť? Ďakujem

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o rok později...

problém mám vyriešený (baterku odpojiť nepomňže lebo alarm má svoju vlastnú pamäť a aj svoj náhradný zdroj). zaujíma ma ale niečo iné ohľadom mety... dočítal som sa na jednej stránke že meta má núdzový kód, ktorý sa dá použiť v prípade nefunkčnosti DO na deaktiváciu alarmu. viem už aj ako ten kód použiť ale mám problém so samotným kódom. všade píšu že sa jedná o 5 miestne číslo. ja som ale našiel len 4 miestne alebo 8... to 8 miestne to ale asi nebude lebo sa v ňom nachádza 0 a tá sa cez led diodu nedá zadať... vie mi niekto poradiť čo má s tým skúsenosti, či existuje aj 4 miestny kód? alebo mám snoriť dalej a hladať? neviem presne aký typ mety to je, na kúkačke nie je nič písané a rj alarmu má štítok nečitateľný...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...