bandita5 Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 čauku chlapi chystám se koupit o2 face.. ale co jsem v bazaru zkouknul 2 auta tak jsem byl zaskočen chodem řadící páky a to když je v neutrálu a chci dát 1 nebo 2 musím jít s pákou do leva tak ta páka jde jen minimálně ale přitom tam ty rychlosti skáčou přesně u druhé oktávy při řazení jsem tu páku dal do leva znatelně..tak jak u každého auta.. co si o tom myslíte?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanrs Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 nieje tam skratene radenie? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 zkrácení řazení má vliv jen na podélný chod řadičky, ne na příčný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaigr Odesláno Únor 12, 2014 Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 Možno, že máš zkrácený řazení, Na převodovce sou dvě táhla obě se nechaj měnit a tím upravit řazení, ale mám tu zkušenost z OII před Fl a OII Fl, že se dráhy a chod do stran lišil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.