Lucasse Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Klidně tu házejte návody k instalaci různých kravinek od Škody ;) Pro mě je momentálně akutní manuál k instalaci predni masky (5E0853761AF9R) a krytky zrcatek (5E0072530B). Nemá k nim někdo přístup? Zkousel jsem to dnes instalovat a nejsem si jist jestli bych neulomil nekterou z tech malych uchytek. Zrcatko jsem mel napul rozdelany, ale porad tam neco drzelo.. :/ Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Uz tu jedno tema s dokumentaci je. Ale OIII by tam samozrejme chtelo doplnit. ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Srpen 10, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 Zatiaľ aspoň takto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Srpen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Díky 160R! Tohle by mohlo byt nekde kompletni Mohl by me pls nekdo nevest, kde bych sehnal manual (nejlepe aktualni) k OIII v elektronicke podobe? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Jestli myslíš klasickej návod tak ten je na stránkách škoda auto v pdf http://new.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/octavia.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Lucasse: Návodom myslíš servisný manuál? Ten je len online v systéme ElsaPro. V inej podobne neexistuje a ani existovať nebude, offline Elsa už skončila a pre Škodu už nevychádzajú žiadne aktualizácie už vyše roka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aligatorbb Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Lucasse: Návodom myslíš servisný manuál? Ten je len online v systéme ElsaPro. V inej podobne neexistuje a ani existovať nebude, offline Elsa už skončila a pre Škodu už nevychádzajú žiadne aktualizácie už vyše roka. Cauko.Chcem sa opytat a online sa to da pozret na tej elzepro? Mam doma rozobratu RS 2002 a potreboval by som postudovat nejake veci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 aligatorbb: 1) necituj prosím předchozí příspěvky a za 2) tady jsi v sekci OIII ne OI... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pajau Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Nevíte prosím někdo, jak demontovat bixenon k výměně výbojky? U všech octávií jsem si měnil sám, ale tady na první pohled vyjmutí brání maska s nárazníkem. Na DP zatím nedosáhnu, abych se podíval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 nerikej mi, ze to neni v navodu k autu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Str. 223: Výměnu xenonových výbojek a LED diod provádí odborný servis ŠKODA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pajau Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 No v návodu to není, je tam nakreslená až druhá fáze, tedy když máš pěkně světlo otočené k sobě. Já to tedy ještě důkladně nestudoval, ale myslím, že i jiné žárovky ve světle bude bez demontáže světlometu pěkný oříšek. Jinak výměna výbojky se dá zvládnout velice jednoduše, nevím, co na tom musí řešit odborný servis, pokud nepovažuje za vysoce odbornou práci dva šroubky krytu a dva šroubky uchycení výbojky v tělese světla. Měnil jsem myslím 4x, je to otázka kolem 5 minut, jenže u OII vyndat světlo je malina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Naozaj pri demontáži svetla treba dať dole najprv nárazník... Na druhej strane, buďme radi, že sa teraz už nebudú kradnúť xenóny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pajau Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 160R prosím tě odkud máš ten obrázek? Tak asi se tolik nebudou krást, na druhou stranu demontáž nárazníku asi bude opruz a hlavně mnoho příležitostí ho někde odřít. Ale stejně, to je fakt ujetý při každé poruše žárovky řešit sundavání nárazníku. To pak opravdu výměna obrysovky přes servis vyjde na šílený peníze, pokud tedy opravdu nejde výměnu udělat bez vyndání světlometu. U xenonového světla bych řekl, že určitě ne. A že obrysovka bude odcházet, to si myslím určitě na OII jsem ji měnil za 8 let alespoň 5x. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Obrázok je z oficiálnych dielenských príručiek O3, ktoré sú k dispozícii online v systéme ElsaPro. Prístup do systému je možný len pre autorizované servisy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Březen 14, 2015 Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 Ahoj, můžete mi někdo, prosím, poradit jak na demotáž A slouku? Je to jen nacvaknuté nebo jsou někde schované nějaké šroubky? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tecki Odesláno Březen 15, 2015 Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 160R: Nevies nahodou aj postup na demontaz a opatovnu montzaz stredoveho panelu? Drnci mi strasne a uz nemam na to nervy, chcem ho odmontovat,skontrolovat a znova namontovat, velmi by pomohol podobny navod ako si dal na to svetlo... Aktualizacia: vyriesene, vid vlakno "drnceni"... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hravec Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Naozaj pri demontáži svetla treba dať dole najprv nárazník... Na druhej strane, buďme radi, že sa teraz už nebudú kradnúť xenóny aby se světla nekradly i s nárazníkem, nárazník sundat není vůbec nic složitého - dva šrouby vedle světel a dvě západky po stranách masky, zatlačit do nárazníku zatlačit západky a nárazník vysunout odborný návod pro RS je zde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dd41 Odesláno Leden 30, 2017 Sdílet Odesláno Leden 30, 2017 nemá někdo prosím foto a rozměry z etky přední části karoserie(nosníky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Johnnyv Odesláno Září 7, 2017 Sdílet Odesláno Září 7, 2017 Zdravím, nevíte, kde se dá sehnat originál manuál k OIII včetně návodu k infotainmentu? Mám to jen v pdf a nechce se mi to tisknout. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 7, 2017 Sdílet Odesláno Září 7, 2017 Můžeš si jej objednat ve škodovce. Anebo jsou manuály dostupné i přes mobilní aplikaci ŠKODA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.