Marekpp12 Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Zdravim vas, poradte mi, preco ked som si nastavil denne svietenie cez mlhove svetla /amerika/ tak mi slabo svietia aj predne svetla,prepinac je v polohe 0 , poradte ako vypnem svetla a ostanu len mlhove predne svetla ako denne. Vopred vam dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
machal22 Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 odkodoval jsi scandinávia? nesvítí ti obrys.světla? Když necháš scandinávia a přidáš ameriku tak ti svítí k mlhovkám i obrys. dej jsem kodování ať se to dá zkontrolovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 10, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 TAK TAK špatné kódování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Tak potrebuji zas poradit. Chtel jsem si nechat udelat denni sviceni ameriku ale porad ktomu sviti i hlavni svetla, nak to nechce chodit se svetelnym senzorem. Vsoucasnosti to mam tak ze mi sviti hlavni svetla a nic jineho a kdyz se setmi tak se rozsviti cele auto i vnitrek. Nemam xenony jen obyc svetla, nevite kde by mohl byt problem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 (upraveno) To jak to máš teď je Amerika.http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=64 Upraveno Srpen 25, 2013 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Ja mysle za amerika je ze sviti mlhovky! Jo uz to chapu. Dobre tak jak to udelat aby svitili jen mlhovky? Vypnout ameriku a zapnout jen ty mlhovky, chapu to dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 (upraveno) ne ameriku musíš nechat ale nakodovat denní svícení mlhama a pak nastavit procenta svícení. Ale stačí se podívat do KODOVÁNÍ, VŠECHNY FUNKCE , co je tady jako stálé téma a tam to je napsaný. Upraveno Srpen 25, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 To vim uz jsem koukal ale kdyz zapnu nu ameriku tak mi proste zustanou svitit i hlavni svetla ktem mlhovkam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 tak si vypni i potkávačky, máš je zaplé, pravděpodobně v tom roletovém menu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Vyzkousim a dam vedet ale dostanu se nato az koncem tydne tak snad to nak pujde. Jinak diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Posledni blba otazka. Je tu nekdo komu to funguje se svetelnym senzorem ale nema xenony? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Je, treba ja. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 snad všichni komu jsem je zapl, například včera, navíc ještě bez světelnýho senzoru. Máš chybu v kodování. No hlavně jde o to, jestli máš vůbec jednotku, která to umožnuje??? Kolikati máš bytovku??? 17ka to neumí, tuším až 21 a 23 nebo tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 třeba mě... senzor ti to automaticky jedině přepne, ale nic víc neumí k tomuhle neumí... máš tam ještě nakodovany potkávačky k tomu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Mel jsem tam skandinavii ale tu jsem si nechal vypnout a misto toho zapnout ameriku a sviceni mlhovkama ale porad sviti jak mlhovky tam i potkavaci. Delal mi jeden ze skoda forum v teplicich. Htel jsem to tak ze budou svitit mlhovky jako deni a kdyz svetelnej senzor rozhodne ze je uz tma tak zhasne mlhovky a rozsviti cele auto tak jak ma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Behni za Rolbarom a mas pokoj.:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marekpp12 Odesláno Srpen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Ahojte, no ja mam take kodovanie a svieti mi to cez tie mlhove aj ked mam klasicky prepinac svetiel, tu je kod, 41008E0D0000000018110D000000000000097F075C000000000000000000 , ale skuste mi ho aj niekto pozriet, ci nemam tam nejake chybicky, a ake? dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ian237 Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Čuste, potrebuji poradit kde vzit + pol v prostoru kufru po zasunuti klicku do zapalovani. diky Ian 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 na co to chceš?? jinak asi zásuvka, pokud na muziku, všechno se tahá zepředu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ian237 Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 chci tam dat ledku do zadniho svetla ,at sviti soucasne s prednim dennim svicenim a nechci to tahat zepředu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Já jsem s těma mlhama jezdil asi 3 měsíce než jsem to dostal naštěstí jen za 500. Důvod je ten že na mlhovce není DRL a nechtěl jsem to s nima rozvádět když měli pravdu a v dosahu bylo STK. Takže teď mám koupené LED a mám klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Já s tim takhle jezdím 3roky a bez problémů i na stk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Záleži na policajtech, ale ptal jsem se tehdy i na STK a říkali mi že by mě nepustili ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Ono záleží na spouste veci kdyz vidim idioty co jezdi na mlhovky i s parkovackama a mlhovky na plny vykon tak bych jim dal tu mozna nejvyssi moznou pokutu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Tak já jsem to měl udělané přesně podle návodu zde v rubrice kódovaní. Vše chodilo jak má, ale neuspěl jsem a raději jsem to vypnul. Nebudu riskovat body jsem řidič z povoláni a papíry potřebuju :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest miri_ba Odesláno Říjen 21, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 CAute,znami ma O2 FL (2009-10)a ma denne svietenie.To chce deaktivovat a nastavit aby mu svietili stretavacie svetla.V servise mu to nastavili ale svietia mu len predne svetla.Da sa to nastavit aby svietili aj zadne s prednymi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 miriba: Ide to deaktivovať, v servise mu ale spravili nejakú divnú vec. Dá sa zapnúť zadné obrysovky k denným svetlám, ale aj úplne vypnúť predné denné svetlá tak, že hneď pôjdu stretávačky so zadnými obrysovkami. Odkiaľ je tvoj známy? V BA mu to viem správne nakódovať... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest miri_ba Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 miriba: Ide to deaktivovať, v servise mu ale spravili nejakú divnú vec. Dá sa zapnúť zadné obrysovky k denným svetlám, ale aj úplne vypnúť predné denné svetlá tak, že hneď pôjdu stretávačky so zadnými obrysovkami. Odkiaľ je tvoj známy? V BA mu to viem správne nakódovať... tiez je z BA ako aj ja..No poviem mu a dam vediet ;) Ale zaujimeve ako to vedia furt menit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 (upraveno) V úterý jsem měl stejný problém jak píše "szyrma", jel jsem v klidu obcí a "pomahač + chránič" mě odchytli :( , jen z důvodu mlhovek používaných jako denní, pokud bych svítil předpisově, prý by mě ani nezastavil. Hned po obvyklém pane řidiči bla.. bla.. silniční kontorola ..na mě spustil, jestli je venku mlha a proč prý jedu na mlhovky, měl jsem to nakódováno a utlumeno na 70% jako mnoho ostatních Octavistů. Řekl mi, že mají pokyny toto potlačovat a řešit, že se to moc rozmáhá ! Raději jsem neodporoval, policistu jsem vyslechl, mimo to zaklekl k mlhovkám a ukázal mi že je na světle "B",(a musí být myslím DRL), byl znalý věci, pak začal mluvit o pokutě 2000 Kč a o nezpusobilosti vozidla v provozu :o, že na technické bych neprošel, no a v blízkém dosahu do 10Km mám hned 2 STK . Nakonec jsem dostal pokutu krásných 200Kč, jsu spokojen a mám zkušenost. Odkódoval jsem to zpět, asi namontuju originál denní svícení . Upraveno Říjen 26, 2013 uživatelem Mi-rek1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Tak to záleží na akého policajta natrafíš.. jazdil som tak asi rok a nikdy nebol problém.. teraz mám ledky zo Scouta v predFL RS nárazníku asi mesiac a pol a už ma zastavili že prečo svietim aj v noci denným svietením.. tak som im to prepol a povedal že tak dobre ale že to svieti nejako moc.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.