Mirek1.8T Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 A na těch světlech ze Scouta je jaké písmeno ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 je tam DRL na tej chromovej parabole.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Tak jsi ale přišel o mlhovky, nebo to používáš na obojí funkci ? Někdy jako denní, někdy jako mlhu ? Na srazu to asi probereme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 o hmlovky som samozrejme prišiel.. aj keď to mám tak zapojené že to svieti aj ako hmlovky ale svietivosť je samozrejme iná takže v hmle žiadna zmena... jasné, kľudne si to môžeš vyskúšať.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Lubo,na oranžové parkovačky Ti nič nepovedali? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 já s tím jezdím 1,5 roku a je eto OK, na stk jsem světla rozsvítil vypínačem a bylo mám teda light asistenta, takže když rozsvítím vypínačem a vypnu zapalování, tak to zhasne nevím, jak by mě fící dokazovali, že jsem svitil mlhama, když zatáhnu ručku zhasnou a nebo zapnu světla a můžeme se jen hádat a s STK si nepomůžou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Nie.. ;) to je tiež jedna z vecí na ktorú čakám.. :D ale zatiaľ v kľude a to ma dopraváci zastavili už viackrát ale väčšinou len doklady a fúkať, svetlá ich nejako moc nezaujímali.. len raz ešte s obyčajným nárazníkom ale už s oranžovými parkovačkami sa ma pýtal prečo svietim jednou hmlovkou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
135vas Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 (upraveno) Prosím o radu. Mam zaplou ameriku, k tomu dam svícení mlhovkama a potom chci nastavit procenta ale ty nejdou. Ať tam dam co chci tak to píše chyba komunikace a neuloží se to. Jinak chodí všechno. Na minulém autě to šlo tady ne. Mam svět. senzor. Má někdo nápad? Píše to : Nezadali jste nové kódování. Pokud používáte LCode, ujistěte se, že ji zavřete, aby se přenos nové kódování zpět na VCD Upraveno Březen 2, 2014 uživatelem 135vas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Chlapi dotaz: nevíte jestli by se daly v OII RS pře FL vyměnít orignální mlhovky za tyto světla ? Je to kombinace denní / mlhové s homologací. Pokud by to šlo, byl by na RSkách vyřešen problém a "pomahači / chráničí" by neměli šanci vopruzovat ! Neměl jem to zatím nikdy vymontované, nevím jaký je průměr originálu, světla z odkazu mají 90mm. Koukněte na výkres v odkazu a případně sem napiště vaše zkušenosti, názory . . . . dík. http://www.autokomfort.cz/cad-sro-cz/eshop/13-1-LED-Denni-sviceni/77-2-Univerzalni/5/1164-Mlhova-svetla-svetla-denniho-sviceni-homologace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 no já ti nevím jestli ti stojí kvalitní světla vyměnit za jakousi pofidérní čínu ještě ledky který musej bejt na do mlhy k ničemu s tou teplotou světlla jenom kvůli homologaci :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Chci se zeptat kdyz si nastavim denni sviceni pres mlhovky tedy 50% svitivost tak kdyz zapnu hlavni svetla+ mlhovky. Budou mit mlhovky svitivost jak ma? Nebo budou svitit tlumene? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 keď zapneš hmlovky budú svietiť normálne ako aj teraz.. je to tlmenie len na funkciu denného svietenia.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Jj ted jsem to zkousel, jsem nastavil na to denni sviceni 50% ale zda se mi ze to sviti malo ale mozna jen proto ze to bylo na primem slunci tak uvidim jak to bude v noci ( nebudu s tim jezdit v noci jen pro zkousku:-) ) a chci se zeptat kdyz mam nastaveny leaving home na 10s nebude mi to vybijet baterku kdyz tam nemam svetelny senzor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Září 22, 2014 Sdílet Odesláno Září 22, 2014 Ahoj na kolik procent se obvykle nastavuje denní svícení na mlhovkách aby to svítilo tak akorát?? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 Ja mel 50% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 No to koukám že jsi psal že asi bylo málo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 Ale jo dalo se to ale furt to vypada ze to sviti jak mlhovka tak jsem to vypl a svitim H7 a neresim zbytecne debaty s pcr:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 PCR s tim meli nejaky velky problemy? Sem prave premejslel ze bych si to nechal udelat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 S bráchou to tak máme uděláno delší dobu. Už mě s tím stavěli tak 4x (pokaždé jsem svítil amerikou přes mlhy na 50%) a nikdy mi nic neřekli. Asi je to fakt o tom, na jakého blba narazíš :) víš jak... chcou jen pomáhat a chránit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 PCR s tim meli nejaky velky problemy? Sem prave premejslel ze bych si to nechal udelat :) precti si stranky pred a dovis ze svetlo neni homologovane pro denni sviceni musi tam byt DRL :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 JJ uz sem precetl, diky...asi zkusim a uvidim jestli dostanu pokutu kdyztak pak zase necham odkodovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomto Odesláno Únor 8, 2017 Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 Ahoj, mam dotaz. Mam nakodovane denni sviceni mlhovkama (amerika + %) vse funguje jak ma i se svet. senzorem. Nedavno jsem pri vecernim zajizdeni do garaze vypnul xenony a nechal zapnute parkovacky (byla zatazena rucni brzda), vse ok, po odbrzdeni se ale parkovacky vypnuly a rozsvitilo se jen denni v mlhovkach. Proto jsem se chtel zeptat, jak vyresit tuto vec....na parkovacky chci svitit parkovackama at je nebo neni zatazena rucni brzda. Pomuze nekdo? Rv. 2005 pred fl dlouhe kodovani mam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kamen5 Odesláno Únor 8, 2017 Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 robilo ti to vždy či len teraz nastala nejaká zmena, či si si to predtým nejako nevšimol? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomto Odesláno Únor 8, 2017 Sdílet Odesláno Únor 8, 2017 Pred tim sem si toho asi nevsiml, dela mi to asi celou dobu, ale s jistotou to nereknu. Mam to nakodovane cca pul roku. Myslis jako ze by se to nejak rozhodilo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 9, 2017 Sdílet Odesláno Březen 9, 2017 Aku mas BSG? 3C8, alebo 3C0? Na 3C8 sa to da nakodovat bez ameriky, vtedy to neprepina, 3c0 to vie len cez ameriku kodovanie, tam to treba pozriet, ci to nie je koli tomu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sedloňák Odesláno Březen 21, 2017 Sdílet Odesláno Březen 21, 2017 Čau kluci, kámoš má na OII Scout 2011 nakodovaný denní svícení přes mlhovky,vše funguje i s dešťákem,akorát nevím kde snížit svítivost na těch mlhovkách.U FL je to totiž už jinak. Díky moc. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sedloňák Odesláno Březen 24, 2017 Sdílet Odesláno Březen 24, 2017 To jste fakt nikdo nekodoval OII FL? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Březen 26, 2017 Sdílet Odesláno Březen 26, 2017 Kodoval jsem to přes caristu na 50% a šlo to. Byla to OII FL scout. Jde tam dát různou intenzitu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 28, 2017 Sdílet Odesláno Březen 28, 2017 Nevíte někdo náhodou o někom slušným za rozumnej peníz na nakódování pár věcí na autě? Nějakýho klubáka v okolí Brna nebo Blanska? děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sevcikjakub Odesláno Květen 26, 2017 Sdílet Odesláno Květen 26, 2017 Třeba Alessi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.