lukas1s1 Odesláno Září 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2013 dik co se ti natom nelibi a co by sis odpustil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Tak ono je to tvé auto a každý má nějaký vkus, takže ti do toho určitě nechci kecat :) Za mě bych to auto asi udělal čistější = Odstranil bych ty polepy Octavia Club (pokud, tak bych pořídil jen nějakou malou decentní nálepku), stejně jako ten pruh na dveřích. Zelené šrouby na kolech mi přijdou taky už trošku moc, masku bych nenechával v chromu, ale k té zelené bych ji hodil do černé (v tvém případě matné), nebo bílé.. No a nakonec: podložky pod RZ jsou u mě pryč vždy málem jako první ...ale to jsou jen takové postřehy, jinak jak jsem psal, máš ji hezkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Lukáši, nech tu zelenou. Je to netradiční a myslím, že k Tobě se to hodí ;) A viděl jsi, jak na to reagovali lidi Takže zeleno-bílou kombinaci nech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 necham jen to musim vymyslet trochu jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 lukine,jestli muzu rict muj nazos tak zelene kola,zrcatka,masku celou asi ne treba barva vozu a nebo bernou, nechat jak mas ten vnitrek a bocni pruh pres dvere zeleny a na konci nejaky napis treba ;-) a je to lakyrka jak blazen ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 jj bez problému odtoho tady to téma je ,dík za názor no zatim jsem přemýšlel že bych dal celou masku bílou a ty zelený proužky udělal tenčí že by to nezakrývalo celou tu drážku ale jenom jakoby vnitřek a ten černý podklad znaku na zelenou ale ještě nevim já hlavně potřebuju nejdřív ty úpravy vydět než je zrealizuju a nejsem tak trpělivej abych se stim slušně řečeno babral ve photosopu :D ale jako to co myslíš ty je dobrý nápad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Pěkné autíčko...jen ho shodit dolu :D A ta mladá v pátek v tom růžovém! Jsem si dovolil ji v pátek okemznalce několikrát zhodnotit :D pěkně se ti povedla! Jo a bez nápisů, clean style jede Luky! A doufám, že vás oba potkám v pátek 13. na pražském srazu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 tak řikáš že výsledek je dobrý a to je její zásluha stará se sama takhle osebe já spíš auto už naněj i žárlí tak to bude potěšená jak si jí ohodnotil :D :D rádi by jsme přijeli ale o žádným srazu nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 https://www.facebook.com/events/626656610690584/ Pátek 13.9 Průmyslová ulice Praha. Benzina u MCD :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Luky,zitra ti vyfotim auto sice je to ford focus ale je bilej a ma to co jsem ti rek aspon pro predstavu ju? Ale vsak uvidis i tak je to hezke jak mas ale s tou zelenou by to byla pecka takova razici jak mas tu vypln masky tak i zrcatka a kola Jinak ja jsem ten co ti rikal na zacatku jak si lestil auta a na blatniku mas cernou clubovou samolepku a ja ti rikal tady to mas spinave pamatujes?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 jj bez problému odtoho tady to téma je ,dík za názor no zatim jsem přemýšlel že bych dal celou masku bílou a ty zelený proužky udělal tenčí že by to nezakrývalo celou tu drážku ale jenom jakoby vnitřek a ten černý podklad znaku na zelenou ale ještě nevim já hlavně potřebuju nejdřív ty úpravy vydět než je zrealizuju a nejsem tak trpělivej abych se stim slušně řečeno babral ve photosopu :D ale jako to co myslíš ty je dobrý nápad Tak to jsem rád, že to nepovažuješ za kritiku, ale pouhou inspiraci Hele s těmi zelenými proužky jsem si říkal totéž, možná zkus kouknout na toto: http://www.a1racing.cz/podle-modelu/skoda-octavia-ii-facelift-09-11-nerez-chrom-vyplne-masky-omsa-line/ .. Kdybys to stříkl na zeleno, nebo potáhl fólií, bylo by to Sám to plánuji na svou budoucí bílou OII koupit, jen to asi nechám v tom chromu, je to velmi decentní a může to vypadat super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 to už jsem tam měl i na zeleno ale nic moc tak jsem udělal ty proužky abych viděl jak to bude vypadat už tam nejsou sundal jsem to jen to musim zbrousit od tý barvy a vymyslet co dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 To už jsi měl? A nelíbilo? To mě docela překvapuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 vypadalo to divně jak to přečnívalo takhle jak jsem měl ty proužky tak to bylo zároven a vypadalo to líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 No asi bych si s tou maskou ještě vyhrál, ale nutno uznat, že je odvážná a už teď vypadá docela dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 no ted už je zase originální 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Počkej - jako žes zase to zelené sundal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 jo sundal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 A to chceš předělávat, nebo natrvalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 to předělam chrom z ,masky pujde nejspíš do barvy auta a pruhy zůstanou jen pudou asi o půlku užší že to bude jen zapuštěný v tý drážce a ne překrývat to jak to bylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Chlapi nevíte někdo název mých kol ? foto strana 1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Lukáši, to jsou origo 17" kola Pallas. Jen ty je máš v černý barvě se zelenými šrouby :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2013 jo dík já si nato nemohl vzpomenout a nikde už jsem je nenašel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 mrkni ke mně, taky je mám B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2013 no to jsem se vsimnul ale zapomel jsem se zeptat premyslim ze je necham na zimu a na leto koupim novy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Lukáši, nefotila Verča i něco cestou? Jestli nemáte taky někde fotečku toho mýho pohybovadla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2013 hale myslim ze fotila napisu ji hale tak fotky nema ma jen video posli do SZ email a ja ji reknu at ti to video posle jestli ztoho neco vyrobis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.