Guest Radmil Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Koupil jsem Oktávku I, bývalý majitel mi řekl, ať jen vyměním zadní brzdy, že už by to chtělo. Tak jsem u originálního velkoobchodu s ND Škoda koupil německé Zimmermann - pakny, bubny, pružiny. Pustil se sám do výměny ... vše šlo od ruky až do nasazování nově, krásně, zeleně nastříkaného bubnu ... nešel nasadit ... ale pohrál jsem se se samostavem a bylo ... šel jsem to projet, ale levá brzda pořád brzdila ... druhý den jsem raději zajel do servisu, ať se na to podívají ... jenže to už se zelená barva bubnu pěkně zapekla a zčernala :( doporučili mi vyměnit oba válečky, ať mám jistotu ... dal jsem na ně ... druhý den jsem si auto vyzvedl a levé zadní kolo pořád brzdí :( nyní je auto opět v servise a čekám co bude ... prý vymění ještě samostav a tu "rozpěrku" ... čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 A co lanovody, ty jsi menil? Muze byt spatne lanko, ktere se zasekava a muze zpusobovat, ze kolo porad pribrzduje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 ještě mi napadá dát pro jistotu i novou brzdovou hadici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bullitson Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Mě to dělaly lanovody, zůstávalo to vyset a přibržďovalo pravé kolo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Radmil Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Tak mi auto dnes vrátili a bylo mi řečeno, že mi v tom velkoobchodě prodali nějaké polské šmejdy, na kterých je jen vyraženo Made in Germany a Zimmermann a prý tam neseděli pakny - na levém kole byly o milimetr tlustčí a tak je musely zbrousit a už je to ok ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Conroe Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Taky se mi to stalo. Byli to špatné pružiny. Jedna byla špatně udělaná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.