Přejít na obsah

Parkovací asistent

Vl@dik

Doporučené příspěvky

Čau Oktaviáni. Mám dotaz, kde najdu řídící jednotku na parkovacího asistenta u OI combi? Dnes ráno při zpátečce zapípala chybovým tónem a po smazání chyb na VAGu už se přestala hlásit úplně. VAG už tu jednotku nemůže najít, takže je asi KO. A ještě bych se chtěl zeptat, jestli je ta jednotka stejná jako u OII?

Díky za radu

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

ahojte, mam jednu technicku otazku ohladom elektriky. Mam zadne parkovacie senzory a chcem si dorobit aj predne. Mam v aute alarm s CAN BUS prevodnikom, ktory mi vie vytiahnut aj informaciu o rychlosti auta a napajaci vystup je aktivny do rychlosti 10km/h a tento vystup chcem pouzit ako napajanie pre predne senzory. Teda fungovat budu predne aj na zaradenej jednotke do 10km/h.

Zapojit chcem jeden plus od svetiel spiatocky aj na predne senzory (aby sa zapli aj predne senzory pri zaradenej spiatocke)

Ale takisto privediem druhy PLUS na ten isty vstup Prednych senzorov , ktory napajam z alarmu do rychlosti 10km/h.

Otazka: Ak nechcem,aby sa mi vracal prud z jednej vetvy do druhej, teda prud zo spiatocky do alarmu ,alebo z alarmu do spiatocky, staci,ak pouzijem usmernovaciu diodu na kazdy z plusov?

Ako by som to mal zapojit najlepsie,aby jeden plus neovplyvnoval druhy?

Dakujem za odpoved

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...